Επικριτικοί για τον σφετερισμό κάποιοι «κοινοτάρχες» περιοχών της Αμμοχώστου-Τάσσονται υπέρ ανοίγματος του Βαρωσιού


Επικριτικοί για τον σφετερισμό κάποιοι «κοινοτάρχες» περιοχών της Αμμοχώστου-Τάσσονται υπέρ ανοίγματος του Βαρωσιού

Σε σημερινό ρεπορτάζ η ιστοσελίδα Γκιουντέμ Κίπρις δημοσιεύει δηλώσεις αρκετών «κοινοταρχών» περιοχών της κατεχόμενης Αμμοχώστου αναφορικά με τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν στο περιουσιακό, ζητώντας ουσιαστικά αντίμετρα, μέχρι και κλείσιμο οδοφραγμάτων, τη στάση της ελληνοκυπριακής πλευράς και το πιθανό άνοιγμα της περίκλειστης περιοχής του Βαρωσιού, με την πλειοψηφία να τάσσεται υπέρ ανοίγματος του Βαρωσιού με κάποιους να αναφέρουν ότι πρέπει να γίνει σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες.

Ο Αλί Μπουρούκ,

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Αχμενταμπάντ, Ινδία: Ένας ελέφαντας προσπαθεί να φάει φύλλα από τη στολή ενός άνδρα κατά τη διάρκεια θρησκευτικής πομπής, πριν από την ετήσια πομπή με άμαξες που ονομάζεται Ράθα Γιάτρα. Ajit Solanki/AP

Ήξερες ότι...

Στατιστικά στοιχεία αναφέρουν ότι μεγαλύτερο αριθμό γεννήσεων έχουμε κατά τη διάρκεια της χάσης του φεγγαριού, παρά κατά το γέμισμά του.

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
12
Ιουνίου
2025
Παγκόσμια ημέρα κατά της Παιδικής Δουλείας

Γιορτάζουν : Κανένας

1665
Το Νέο Άμστερνταμ μετονομάζεται σε Νέα Υόρκη.
1942
Η Άννα Φρανκ γράφει την πρώτη καταχώρηση στο ημερολόγιό της.
1964
Ο Νέλσον Μαντέλα καταδικάζεται σε ισόβια από το ρατσιστικό καθεστώς της Νοτίου Αφρικής.
1991
Ο Μπόρις Γέλτσιν εκλέγεται πρόεδρος της Ρωσίας.
2004
Η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου δίνει τον πρώτο της αγώνα για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών και κερδίζει την διοργανώτρια ομάδα της Πορτογαλίας με 2-1.