Αναμένουν απόδοση ευθυνών για ΤΑΚΑΤΑ οι γονείς των θυμάτων-«Το πόρισμα να βρει τους υπεύθυνους-ανεύθυνους»

 


Αναμένουν απόδοση ευθυνών για ΤΑΚΑΤΑ οι γονείς των θυμάτων-«Το πόρισμα να βρει τους υπεύθυνους-ανεύθυνους»

Την εκτίμηση ότι το πόρισμα της Ερευνητικής θα είναι καταπέλτης και οι ευθύνες θα αποδοθούν, εξέφρασαν οι γονείς του Κυριάκου Όξινου και της Στυλιανής Γιωργαλλή, οι οποίοι τοποθετήθηκαν μετά την τελευταία συνεδρία της Επιτροπής.

Τόσο ο κ. Γιάννος Γιωργαλλής, όσο και η κ. Μαρία Λούη, εξέφρασαν την απαρέσκειά τους για τη στάση που τήρησαν ενώπιον της Ερευνητικής αρκετοί από τους αξιωματούχους του κράτους, οι οποίοι δήλωσαν πως δεν ήξεραν, δεν

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τσενάι, Ινδία: Άγαλμα ύψους 42 ποδών (13 μέτρων) του ινδουιστικού θεού Γκανέσα, το οποίο στήθηκε με αφορμή τον εορτασμό του φεστιβάλ Γκανές Τσατούρτι. R Satish Babu/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Αϊόβα που έγινε το 1969, το άγχος των γονέων κατά τη διάρκεια της σύλληψης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον καθορισμό του φύλου του παιδιού. Το παιδί παίρνει τα φύλο του γονέα με το λιγότερο άγχος.

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
28
Αυγούστου
2025

Γιορτάζουν : Δάμων, Δάμωνας

1521
Οι Οθωμανοί καταλαμβάνουν το Βελιγράδι.
1829
Η Υψηλή Πύλη αποδέχεται τη συνθήκη Αγγλίας, Γαλλίας και Ρωσίας περί ανεξαρτησίας της Ελλάδος.
1904
Ο Ανθλγός Πυροβολικού Παύλος Μελάς διέρχεται την ελληνοτουρκική μεθόριο και αρχίζει τον αγώνα του κατά των Κομιτατζήδων της Δυτ. Μακεδονίας.
1922
Μικρασιατική Εκστρατεία. Οι Τούρκοι ανακαταλαμβάνουν τη Σμύρνη και επιδίδονται στην εξόντωση του Ελληνικού στοιχείου. Μαρτυρικός θάνατος του Χρυσοστόμου Σμύρνης.