Παραδέχθηκε ενοχή ο χειριστής σκάφους που συνελήφθη μετά από πυροβολισμούς-Eλεύθερος με εγγύηση 10.000


Παραδέχθηκε ενοχή ο χειριστής σκάφους που συνελήφθη μετά από πυροβολισμούς-Eλεύθερος με εγγύηση 10.000

Παραδέχθηκε ενοχή στην κατηγορία των αμελών και επικίνδυνων πράξεων, Ιταλός χειριστής σκάφους ηλικίας 68 ετών, που συνελήφθη χθες ανοικτά του Κάβο Γκρέκο, όταν παρέλειψε να σταματήσει για έλεγχο από την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να ριχθούν εναντίον του προειδοποιητικοί πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα καταχωρήθηκε εναντίον του 68χρονου υπόθεση, στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, αυτός παραδέχθηκε την εναντίον του κατηγορία των αμελών και επικίνδυνων πράξεων και το δικαστήριο όρισε την 20η Ιουνίου

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λωρίδα της Γάζας: Φωτογραφία που τραβήχτηκε από την ισραηλινή πλευρά των συνόρων με τη Γάζα δείχνει κατεστραμμένα κτίρια στον βόρειο τομέα της πολιορκημένης παλαιστινιακής περιοχής. Jack Guez/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το αρχαιότερο γνωστό λαχανικό είναι ο αρακάς.

Σήμερα


Κυριακή
25
Μαΐου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1521
Τερματίζεται η Δίαιτα της Βορμς όταν ο Κάρολος Ε, αυτοκράτορας της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, εκδίδει το Ένδικτο της Βορμς με το οποίο κρίνει παράνομο τον Μαρτίνο Λούθηρο.
1925
Η «Δίκη των Πιθήκων» στις ΗΠΑ: Ο Τζον Σκόουπς καταδικάζεται επειδή δίδασκε τη Θεωρία της Εξελίξεως του Δαρβίνου στο σχολείο.
1973
Το αντιτορπιλικό Βέλος ΙΙ ενώ συμμετείχε σε άσκηση του NATO, για να αντισταθεί στην στρατιωτική δικτατορία της Ελλάδας στασίασε και αγκυροβόλησε στο Φιουμιτσίνο της Ιταλίας, αρνούμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy