Ταλαιπωρία και πάλι στους οδηγούς-Κλείνει μέχρι την Παρασκευή τμήμα στον αυτοκινητόδρομο

 


Ταλαιπωρία και πάλι στους οδηγούς-Κλείνει μέχρι την Παρασκευή τμήμα στον αυτοκινητόδρομο

Τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού-Λευκωσίας, στο ύψος της περιοχής Λατσιών και Στροβόλου, λόγω ολονύκτιων εργασιών, που αρχίζουν το βράδυ της Δευτέρας, [19 Μαΐου] και θα ολοκληρωθούν το πρωί της Παρασκευής, [23 Μαΐου, 2025], θα είναι κλειστό κατά τις βραδινές ώρες για εργασίες, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται για ασφαλτόστρωση του αυτοκινητοδρόμου.

Tη Δευτέρα και

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σεβίλλη, Ισπανία: Ακτιβιστές της Greenpeace κρέμονται από το κτήριο Las Setas διαμαρτυρόμενοι για τη Διεθνή Διάσκεψη για τη Χρηματοδότηση της Ανάπτυξης. Marcelo del Pozo/Reuters

Ήξερες ότι...

Κάθε χρόνο, καταγράφονται 90.000 εγκυμοσύνες από της αγγλίδες έφηβες. Από αυτές, οι 2.200 αφορούν κορίτσια κάτω των 14ων ετών!

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
1
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κοσμάς, Δαμιανός, Δαμιανή, Ανάργυρος, Ανάργυρη, Αναργυρούλα

1858
Στη Linnean Society του Λονδίνου γίνεται κοινή παρουσίαση των θεωριών του Κάρολου Δαρβίνου και του Άλφρεντ Ράσελ Γουάλας για την εξέλιξη των ειδών.
1863
Αμερικανικός εμφύλιος: Ξεκινά η μάχη του Γκέτισμπεργκ.
1960
Ανεξαρτησία της Σομαλίας.
1962
Ανεξαρτησία του Μπουρούντι.
1972
Αρχίζει στο Ρέυκιαβικ της Ισλανδίας η περίφημη σκακιστική αναμέτρηση μεταξύ του παγκόσμιου πρωταθλητή, Σοβιετικού Μπόρις Σπάσκι, και του Αμερικανού διεκδικητή Μπόμπι Φίσερ.
2004
Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδος κερδίζει στον ημιτελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου την ομάδα της Τσεχίας με 1-0 και προκρίνεται στον τελικό.To γκόλ πετυχαίνει στην παράταση ο Τραϊανός Δέλλας.