Υπ. Άμυνας: Μένουμε στρατευμένοι στον αγώνα για ελευθερία


Υπ. Άμυνας: Μένουμε στρατευμένοι στον αγώνα για ελευθερία

Δηλώνουμε  απερίφραστα ότι δεν θα αποστρατευθούμε από τον αγώνα που διεξάγουμε, μέχρι την αποκατάσταση της δικαιοσύνης και της ελευθερίας στην πατρίδα μας, είπε την Κυριακή ο Υπουργός Άμυνας Βασίλης Πάλμας σε χαιρετισμό, στην επετειακή εκδήλωση «ΕΟΚΑ 1955-59. Ο Αγώνας Συνεχίζεται…»,   που διοργάνωσε  η Κυπριακή Εστία Βορείου Ελλάδας στην αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας  στη Θεσσαλονίκη.

Ο Υπουργός Άμυνας, ευχαριστώντας το Συμβούλιο της Κυπριακής Εστίας Βορείου Ελλάδας για  την επετειακή εκδήλωση μετέφερε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Μέκκα, Σαουδική Αραβία: Μουσουλμάνοι προσκυνητές συγκεντρώνονται στο Τζαμπάλ αλ-Ράχμα, γνωστό και ως Όρος Αραφάτ. Khaled Abdullah/Reuters

Ήξερες ότι...

Οι HΠA αγόρασαν την Αλάσκα από τη Ρωσία προς 2,5 δεκάρες το στρέμμα και το Μανχάταν από τους Ινδιάνους με 24 δολάρια.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
6
Ιουνίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1850
Ο Λιβάις Στράους παρουσιάζει για πρώτη φορά το παντελόνι τζιν.
1923
Στη Διάσκεψη της Λοζάνης καθορίζονται οριστικά τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Σύνορο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ορίζεται το μέσο του ρου του ποταμού Έβρου. Η Άγκυρα ανακαλεί κάθε αντίρρηση για παραχώρηση στην Ιταλία του Καστελόριζου.
1949
Ο Τζορτζ Όργουελ εκδίδει το «1984».
1995
Η Νότια Αφρική καταργεί τη θανατική ποινή.
1996
Βγαίνει στον αέρα το πρώτο μουσικό τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα, το MAD TV.