Στάθηκε στην αντίδραση Τ/κ και αποκατέστησε την πραγματικότητα ο ΠτΔ-«Δεν ανέμενα κάτι διαφορετικό από Ερντογάν»

 


Στάθηκε στην αντίδραση Τ/κ και αποκατέστησε την πραγματικότητα ο ΠτΔ-«Δεν ανέμενα κάτι διαφορετικό από Ερντογάν»

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

Σε δηλώσεις του προσερχόμενος, το

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Παρίσι, Γαλλία - Η μεγάλη ληστεία: Ανυψωτικό καλάθι που χρησιμοποιήθηκε από ληστές έξω από το Μουσείο του Λούβρου. Οι δράστες εισέβαλαν και διέφυγαν με κοσμήματα, ανέφερε πηγή προσκείμενη στην υπόθεση, προσθέτοντας ότι η αξία τους βρίσκεται ακόμη υπό εκτίμηση. Alexander Turnbull/AP

Ήξερες ότι...

Επειδή οι πατάτες δεν αναφέρονται στη Βίβλο, για πολλούς αιώνες οι Σκωτσέζοι δεν τις έτρωγαν.

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
21
Οκτωβρίου
2025

Γιορτάζουν :Ευκράτης, Εύκρατος, Ευκρατάς, Ευκρατία, Ευκρατούλα, Ούρσουλα, Ορσαλία, Σωκράτης, Σωκρατίνα, Σωκρατία, Χριστόδουλος

1879
Δοκιμάζεται με επιτυχία από τον Τόμας Έντισον ο πρώτος ηλεκτρικός λαμπτήρας πυράκτωσης (διήρκεσε 13½ ώρες προτού σβήσει).
1918
Ίδρυση της Γ.Σ.Ε.Ε.
1945
Ο Χουάν Περόν παντρεύεται την Εύα Περόν.
1969
Ο Σιάντ Μπάρε έρχεται στην εξουσία με πραξικόπημα στη Σομαλία.
1977
Ιδρύεται το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για τα Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας.