Η τοποθέτηση της Κυβέρνησης για την παγκόσμια ημέρα Ελευθεροτυπίας-«Δεν θα πάψουμε να υπερασπιζόμαστε»

 


Η τοποθέτηση της Κυβέρνησης για την παγκόσμια ημέρα Ελευθεροτυπίας-«Δεν θα πάψουμε να υπερασπιζόμαστε»

Για την παγκόσμια ημέρα της Ελευθερίας του Τύπου τοποθετήθηκε με γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο οποίος τόνισε πως η Κυβέρνηση δεν θα πάψει να την υπερασπίζεται.

Όπως αναφέρει, «σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Ελευθεροτυπίας, αλλά και κάθε μέρα, αντικρίζουμε με σεβασμό όσους επιλέγουν τον δύσκολο δρόμο της αλήθειας. Δημοσιογράφοι που δίνουν καθημερινά αγώνα για ενημέρωση χωρίς φίλτρα, χωρίς εκπτώσεις».

Σημειώνει «που μιλούν όταν άλλοι σωπαίνουν. Που ενημερώνουν αντικειμενικά

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σανγκάη, Κίνα: Πλήθος τουριστών επισκέπτεται το νέο flagship κατάστημα του Louis Vuitton, με σχεδίαση που θυμίζει πλοίο και προσφέρει εμπειρίες αγορών, γαστρονομίας και πολιτισμού. VCG/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το ύψος του μεγαλύτερου γνωστού ηφαιστείου στο ηλιακό μας σύστημα είναι 27 χλμ. και βρίσκεται στον Άρη!

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
2
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1777
Το Βερμόντ γίνεται η πρώτη Πολιτεία της Αμερικής που προχωρεί στην κατάργηση της δουλείας.
1860
Ιδρύεται η πόλη του Βλαδιβοστόκ στη Ρωσία.
1912
Ελλάς, Βουλγαρία και Σερβία δημιουργούν συμμαχία ενάντια στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.
1976
Το Βόρειο και το Νότιο Βιετνάμ, διαιρεμένα από το 1954, επανενώνονται στη Σοσιαλιστική Δημοκρατία του Βιετνάμ.
1985
Ο Αντρέι Γκρομίκο γίνεται Πρόεδρος της ΕΣΣΔ και ο Έντουαρντ Σεβαρντνάντζε τον αντικαθιστά στο αξίωμα του υπουργού Εξωτερικών.