«Η Κύπρος είναι ιδιαίτερα ευγνώμων για τη στήριξη που της πρόσφερε ο Πάπας Φραγκίσκος»


«Η Κύπρος είναι ιδιαίτερα ευγνώμων για τη στήριξη που της πρόσφερε ο Πάπας Φραγκίσκος»

Η Κύπρος είναι ιδιαίτερα ευγνώμων για τη στήριξη που της πρόσφερε ο Πάπας Φραγκίσκος, δήλωσε την Τετάρτη ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος.

Σε δήλωση μετά το– αρχιερατικό συλλείτουργο που τελέστηκε για τα  ονομαστήρια του, ο Αρχιεπίσκοπος είπε συγκεκριμένα ότι «ο Πάπας Φραγκίσκος ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα, ο οποίος άφησε το στίγμα του ως ο Πάπας της απλότητας, ο Πάπας των φτωχών, ο Πάπας που μεριμνούσε για όλο τον κόσμο».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε ότι

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Μέκκα, Σαουδική Αραβία: Μουσουλμάνοι προσκυνητές συγκεντρώνονται στο Τζαμπάλ αλ-Ράχμα, γνωστό και ως Όρος Αραφάτ. Khaled Abdullah/Reuters

Ήξερες ότι...

Οι HΠA αγόρασαν την Αλάσκα από τη Ρωσία προς 2,5 δεκάρες το στρέμμα και το Μανχάταν από τους Ινδιάνους με 24 δολάρια.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
6
Ιουνίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1850
Ο Λιβάις Στράους παρουσιάζει για πρώτη φορά το παντελόνι τζιν.
1923
Στη Διάσκεψη της Λοζάνης καθορίζονται οριστικά τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Σύνορο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ορίζεται το μέσο του ρου του ποταμού Έβρου. Η Άγκυρα ανακαλεί κάθε αντίρρηση για παραχώρηση στην Ιταλία του Καστελόριζου.
1949
Ο Τζορτζ Όργουελ εκδίδει το «1984».
1995
Η Νότια Αφρική καταργεί τη θανατική ποινή.
1996
Βγαίνει στον αέρα το πρώτο μουσικό τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα, το MAD TV.