Σιγή ιχθύος από Ερντογάν για το καλώδιο-«Η ψυχραιμία μας δεν είναι αδυναμία»


Σιγή ιχθύος από Ερντογάν για το καλώδιο-«Η ψυχραιμία μας δεν είναι αδυναμία»

Κανείς δεν πρέπει να εκλαμβάνει την ψυχραιμία μας απέναντι στις προκλήσεις ως αδυναμία, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας ότι «μερικοί πρωταγωνιστές θα πρέπει να εκτιμήσουν τη φιλία της Τουρκίας αντί να δοκιμάζουν την υπομονή της». Ο Ερντογάν δεν έκανε καμιά αναφορά στο ηλεκτρικό καλώδιο στην Ανατολική Μεσόγειο, παρότι τουρκικά ΜΜΕ μετέδιδαν ότι βρισκόταν στην ατζέντα του Υπουργικού Συμβουλίου.

Μιλώντας έπειτα από τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο  Τούρκος Πρόεδρος είπε πως «υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τουμπακούτα, Σενεγάλη: Κόσμος συμμετέχει στο διασυνοριακό φεστιβάλ φιλίας Senegambia, το οποίο αναδεικνύει τις πολιτισμικές ομοιότητες και διαφορές μεταξύ των γειτονικών χωρών. Jérôme Favre/EPA

Ήξερες ότι...

Οι «σαπουνόπερες» ονομάστηκαν έτσι από τα απορρυπαντικά που είχαν αρχικώς ως χορηγούς αυτές οι καθημερινές τηλεοπτικές σειρές.

Σήμερα


Τετάρτη
4
Ιουνίου
2025
Διεθνής Ημέρα κατά της Επιθετικότητας εναντίον των Παιδιών

Γιορτάζουν : Μάρθα

781 π.Χ.
Γίνεται στην Κίνα η πρώτη ιστορική καταγραφή έκλειψης Ηλίου.
1878
Η Οθωμανική Αυτοκρατορία παραχωρεί την Κύπρο στο Ηνωμένο Βασίλειο.
1940
Ο γερμανικός στρατός εισβάλλει στο Παρίσι.
1965
Οι Rolling Stones κυκλοφορούν το "Satisfaction".
2006
Σημειώνεται η θεαματικότερη στην ιστορία απόδραση κρατουμένων από τις φυλακές Κορυδαλλού. Οι δύο κρατούμενοι Βασίλης Παλαιοκώστας και Αλκέτ Ριτζάι διέφυγαν με ελικόπτερο που τους παρέλαβε από το προαύλιο της φυλακής, στο οποίο είχε γίνει νωρίτερα αεροπειρατεία.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy