Στο κελί ο 20χρονος για τα 11,5 κιλά κάνναβης που εντοπίστηκαν στη Λάρνακα

 


Στο κελί ο 20χρονος για τα 11,5 κιλά κάνναβης που εντοπίστηκαν στη Λάρνακα

Το Δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για δύο μέρες εναντίον ενός προσώπου ηλικίας 29 ετών για διερευνώμενη υπόθεση μεταφοράς 11,5 κιλών κάνναβης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας «η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ), στο πλαίσιο των επιχειρήσεών της και έπειτα από αξιολόγηση πληροφορικών και συντονισμένες ενέργειες, εντόπισε και κατάσχεσε την Παρασκευή 4 Απριλίου στην επαρχία Λάρνακας 11,5 κιλά κάνναβης».

1-1-940x780.width-1024

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πάνω από 11 κιλά κάνναβης εντοπίστηκαν

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Γρανάδα, Ισπανία: Ψηφιακή οθόνη δείχνει θερμοκρασία 47°C καθώς η νότια ισπανική πόλη συνεχίζει να υποφέρει από το κύμα ακραίου καύσωνα. Anadolu/Getty Images

Ήξερες ότι...

Τον 10ο αιώνα, ο Μεγάλος Βεζίρης της Περσίας έπαιρνε όλη την προσωπική του βιβλιοθήκη (117.000 τόμοι) μαζί του, όπου κι αν πήγαινε. Μάλιστα, τους τόμους μετέφεραν καμήλες, οι οποίες είχαν εκπαιδευτεί προηγουμένως να βαδίζουν με... αλφαβητική σειρά!

Newsletter

Σήμερα


Σάββατο
19
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Γαρυφαλλιά, Γαριφαλιά

711
Οι Άραβες υπό τον Ταρίκ ιμπν Ζιγιάντ νικούν τους Βησιγότθους στη μάχη της Γουαδαλέτε, στη νότια Ισπανία.
1333
Κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Πολέμου της Σκωτσέζικης Ανεξαρτησίας, οι Άγγλοι επιτυγχάνουν μία αποφασιστική νίκη εναντίον των Σκωτσέζων στη μάχη του Halidon Hill.
1608
Ο Σαμουέλ ντε Σαμπλαίν, Γάλλος χαρτογράφος και εξερευνητής, με δύο Γάλλους στρατιώτες και 60 αυτόχθονες Χιούρον έρχονται αντιμέτωποι με μια ομάδα Ιροκέζων σε ένα σημείο της σημερινής πολιτείας της Νέας Υόρκης.
1870
Γάλλοπρωσικός Πόλεμος: Η Γαλλία κηρύσσει τον πόλεμο στην Πρωσία.