Γνώριζαν οι ΥΚΕ για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των πέντε παιδιών που κακοποιούνταν-Ζήτησε εξηγήσεις η Μιχαηλίδου


Γνώριζαν οι ΥΚΕ για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των πέντε παιδιών που κακοποιούνταν-Ζήτησε εξηγήσεις η Μιχαηλίδου

Όλο και περισσότερες προεκτάσεις φαίνεται να λαμβάνει η υπόθεση κακοποίησης των πέντε παιδιών στην επαρχία Λάρνακας που συγκλόνισε το παγκύπριο, αφού φαίνεται ότι οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίες γνώριζαν τις άθλιες συνθήκες διαβίωσής τους. Ήδη η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Δέσπω Μιχαηλίδου, ξεκίνησε αυτεπάγγελτη έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης καθώς και η μορφή κακοποίησης που φέρεται να υφίσταντο επί χρόνια τα παιδιά από τους δύο γονείς.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τελ Αβίβ, Ισραήλ: Το σύστημα αεράμυνας του Ισραήλ αναχαιτίζει πυραύλους κατά τη διάρκεια ιρανικής επίθεσης πάνω από το Τελ Αβίβ. Léo Corrêa/AP

Ήξερες ότι...

Οι ιερείς στην αρχαία Αίγυπτο ξύριζαν όλες τις τρίχες από το σώμα τους, ακόμα και από τα βλέφαρα!

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
20
Ιουνίου
2025
Παγκόσμια ημέρα για τους Πρόσφυγες

Γιορτάζουν : Κανένας

1214
Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης αποκτά καταστατικό χάρτη.
1605
Ο πρώτος Ψευδοδημήτριος εισέρχεται θριαμβευτικά στη Μόσχα.
1840
Ο Σάμουελ Μορς κερδίζει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον τηλέγραφο.
1938
Δημιουργείται η Σημαία της Αργεντινής.
1978
Στις 23:05 σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών Ρίχτερ συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη. Ο σεισμός είχε επίκεντρο 35 χλμ. Α-ΒΑ της Θεσσαλονίκης, στο χωριό Προφήτης στη λίμνη Βόλβη. Είχε διάρκεια 15 δευτερόλεπτα και προκάλεσε πολλές ζημιές στην πόλη με αποκορύφωμα την κατάρρευση της οικοδομής στην Πλατεία Ιπποδρομίου. Ο σεισμός άφησε πίσω του 40 περίπου νεκρούς και μια φοβισμένη πόλη.