Θέλει να αλλάξει τα ψηφίσματα ο «υπεξ»-«Όσο ισχύουν, δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνουμε στη Γενεύη»


Θέλει να αλλάξει τα ψηφίσματα ο «υπεξ»-«Όσο ισχύουν, δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνουμε στη Γενεύη»

Εάν και τον Ιούλιο θα συζητήσουμε ΜΟΕ, τότε δεν υπάρχει λόγος να πάμε στη Γενεύη, δήλωσε ο «υπεξ», Ταχσίν Ερτουγρούλογλου σε διαδικτυακή εκπομπή χθες της Κίπρις ποστασί.

Όπως αναφέρεται στην τ/κ ιστοσελίδα, ο κ. Ερτουγρούλογλου υποστήριξε ότι οι Ε/κ δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψουν τα προνόμια που έχουν και δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε στη Γενεύη, ούτε και ο ΓΓ του ΟΗΕ να συμμετέχει σε τέτοιες συναντήσεις, εάν είναι να συζητάμε ΜΟΕ.

Όσο

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τελ Αβίβ, Ισραήλ: Το σύστημα αεράμυνας του Ισραήλ αναχαιτίζει πυραύλους κατά τη διάρκεια ιρανικής επίθεσης πάνω από το Τελ Αβίβ. Léo Corrêa/AP

Ήξερες ότι...

Οι ιερείς στην αρχαία Αίγυπτο ξύριζαν όλες τις τρίχες από το σώμα τους, ακόμα και από τα βλέφαρα!

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
20
Ιουνίου
2025
Παγκόσμια ημέρα για τους Πρόσφυγες

Γιορτάζουν : Κανένας

1214
Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης αποκτά καταστατικό χάρτη.
1605
Ο πρώτος Ψευδοδημήτριος εισέρχεται θριαμβευτικά στη Μόσχα.
1840
Ο Σάμουελ Μορς κερδίζει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον τηλέγραφο.
1938
Δημιουργείται η Σημαία της Αργεντινής.
1978
Στις 23:05 σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών Ρίχτερ συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη. Ο σεισμός είχε επίκεντρο 35 χλμ. Α-ΒΑ της Θεσσαλονίκης, στο χωριό Προφήτης στη λίμνη Βόλβη. Είχε διάρκεια 15 δευτερόλεπτα και προκάλεσε πολλές ζημιές στην πόλη με αποκορύφωμα την κατάρρευση της οικοδομής στην Πλατεία Ιπποδρομίου. Ο σεισμός άφησε πίσω του 40 περίπου νεκρούς και μια φοβισμένη πόλη.