Aπομάκρυνση των δομών μεταναστών από την τουριστική του ζώνη, ζητά ο Δήμος Παραλιμνίου-«Αλυσίδα προβλημάτων»


Aπομάκρυνση των δομών μεταναστών από την τουριστική του ζώνη, ζητά ο Δήμος Παραλιμνίου-«Αλυσίδα προβλημάτων»

Ο Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας καταγγέλλει τους απαράδεκτους χειρισμούς του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας και του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης σε σχέση με τη λειτουργία επτά δομών φιλοξενίας μεταναστών εντός της τουριστικής ζώνης του Δήμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, «το σοβαρό αυτό ζήτημα τέθηκε επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2025, με τη συμμετοχή της Αστυνομίας, του Γραφείου Κοινωνικής Ευημερίας και του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης».

Στην ανακοίνωση

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τελ Αβίβ, Ισραήλ: Το σύστημα αεράμυνας του Ισραήλ αναχαιτίζει πυραύλους κατά τη διάρκεια ιρανικής επίθεσης πάνω από το Τελ Αβίβ. Léo Corrêa/AP

Ήξερες ότι...

Οι ιερείς στην αρχαία Αίγυπτο ξύριζαν όλες τις τρίχες από το σώμα τους, ακόμα και από τα βλέφαρα!

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
20
Ιουνίου
2025
Παγκόσμια ημέρα για τους Πρόσφυγες

Γιορτάζουν : Κανένας

1214
Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης αποκτά καταστατικό χάρτη.
1605
Ο πρώτος Ψευδοδημήτριος εισέρχεται θριαμβευτικά στη Μόσχα.
1840
Ο Σάμουελ Μορς κερδίζει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον τηλέγραφο.
1938
Δημιουργείται η Σημαία της Αργεντινής.
1978
Στις 23:05 σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών Ρίχτερ συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη. Ο σεισμός είχε επίκεντρο 35 χλμ. Α-ΒΑ της Θεσσαλονίκης, στο χωριό Προφήτης στη λίμνη Βόλβη. Είχε διάρκεια 15 δευτερόλεπτα και προκάλεσε πολλές ζημιές στην πόλη με αποκορύφωμα την κατάρρευση της οικοδομής στην Πλατεία Ιπποδρομίου. Ο σεισμός άφησε πίσω του 40 περίπου νεκρούς και μια φοβισμένη πόλη.