Έντονη αντίδραση ΔΗΣΥ για τους νεκρούς στη Λεμεσό-«Έγκληματική αδιαφορία»

 


Έντονη αντίδραση ΔΗΣΥ για τους νεκρούς στη Λεμεσό-«Έγκληματική αδιαφορία»

Τα τελευταία περιστατικά με τους νεκρούς στη Λεμεσό έφεραν την αντίδραση του Υπεύθυνου Χαρτοφυλακίου Μεταφορών του Δημοκρατικού Συναγερμού, Δημήτρη Δημάδη, ο οποίος σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για εγκληματική αδιαφορία.

Στην ανακοίνωση του αναφέρει πως, «η Κύπρος μετρά νεκρούς και η πολιτεία συνεχίζει να σιωπά. Μέσα σε ελάχιστες ημέρες, χάσαμε οκτώ ανθρώπους από πυρκαγιές σε κατοικίες, και όμως δεν έχει δοθεί καμία ξεκάθαρη απάντηση από τις αρχές».

Στη Λεμεσό,

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λα Ράπιτα, Ισπανία: Εθελοντές βοηθούν στον καθαρισμό των δρόμων της καταλανικής πόλης μετά το πέρασμα της καταιγίδας Άλις. Davide Bonaldo/Sopa Images/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Η βασίλισσα Βικτωρία απαγόρευσε με νόμο την ομοφυλοφιλία των ανδρών, αλλά όχι και των γυναικών, διότι δεν πίστευε πως μπορεί να υπάρξει θηλυκή ομοφυλοφιλία. Άρα ο νόμος θα ήταν άχρηστος.

Newsletter

Σήμερα


Σάββατο
18
Οκτωβρίου
2025

Γιορτάζουν :Λουκάς, Λουκία, Λουκίτσα, Μαρίνος

1808
Το Βέλγιο προσαρτά το Ελεύθερο Κράτος του Κονγκό.
1842
Ο Αμερικανός εφευρέτης Σάμιουελ Μορς, ο «πατέρας» του κώδικα Μορς, θέτει σε λειτουργία τον πρώτο τηλέγραφο.
1867
Η Αλάσκα γίνεται έδαφος των ΗΠΑ (ημέρα της Αλάσκας).
1898
Οι ΗΠΑ αποκτούν το Πόρτο Ρίκο.
1912
Ξεσπάει ο Α Βαλκανικός Πόλεμος.
1922
Ιδρύεται το BBC.
1954
Ανακοινώνεται η δημιουργία του πρώτου τρανζίστορ από την Texas Instruments.
1979
Ο Οδυσσέας Ελύτης τιμάται με βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας.