Άλλη μία τραγωδία στη Λεμεσό-Νεκρός ανασύρθηκε 38χρονος από το λιμάνι

 


Άλλη μία τραγωδία στη Λεμεσό-Νεκρός ανασύρθηκε 38χρονος από το λιμάνι

Η μία τραγωδία διαδέχεται την άλλη στη Λεμεσό, αφού λίγα εικοσιτετράωρα μετά το χαμό του άτυχου Μενέλαου, νεκρός ανασύρθηκε από το λιμάνι Λεμεσού 38χρονος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10:00 το βράδυ της Δευτέρας, εντοπίστηκε ένας άνδρας εντός θάλασσας στην περιοχή λιμανιού της Λεμεσού. Τον άνδρα εντόπισε υπάλληλος καταστήματος στην περιοχή και μαζί με άλλους παρευρισκόμενους, τον ανέσυραν από τη θάλασσα.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς επίσης

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πειραιάς, Ελλάδα: Σιίτες Μουσουλμάνοι αυτομαστιγώνονται κατά τη διάρκεια πομπής για το Μουχαράμ, στο πλαίσιο της Ασούρα, στον Πειραιά. Stelios Misinas/Reuters

Ήξερες ότι...

Τον 18ο αιώνα στη Αγγλία, στις παράνομες λέσχες, όπου ο τζόγος ανθούσε, υπήρχε ένας υπάλληλος που η μόνη δουλειά του ήταν να καταπιεί τα ζάρια σε περίπτωση που έκανε έφοδο η αστυνομία!

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
15
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κήρυκος

1099
Α Σταυροφορία: οι Χριστιανοί στρατιώτες καταλαμβάνουν το Ναό της Αναστάσεως στην Ιερουσαλήμ.
1410
Το Τάγμα των Τευτόνων Iπποτών υφίσταται συντριπτική ήττα από τις ενωμένες δυνάμεις του Βασιλείου της Πολωνίας και του Μεγάλου Δουκάτου της Λιθουανίας στο Τάννενμπεργκ ή Γκρούνβαλντ.
1945
Η πρώτη ατομική έκρηξη στην ιστορία της ανθρωπότητας, με την κωδική ονομασία Trinity, στην έρημο Jornada del Muerto, 200 περίπου μίλα απ το Los Alamos.
1974
Η ελληνική στρατιωτική κυβέρνηση με αρχηγό τον ταξίαρχο Ιωαννίδη οργανώνει πραξικόπημα στη Λευκωσία, που οδηγεί στην ανατροπή του Αρχιεπισκόπου Μακάριου και στον ορισμό του Νίκου Σαμψών ως Προέδρου της Κύπρου.