Κανένας διακανονισμός για τις οφειλές των σωματείων στις κοινωνικές ασφαλίσεις-«Σε εξέλιξη οι ποινικές διώξεις»

 


Κανένας διακανονισμός για τις οφειλές των σωματείων στις κοινωνικές ασφαλίσεις-«Σε εξέλιξη οι ποινικές διώξεις»

Σε εξέλιξη βρίσκονται ποινικές διώξεις για τις οφειλές σωματείων στις κοινωνικές ασφαλίσεις δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας, διευκρινίζοντας ότι οι διαδικασίες για τις οφειλές στο ΤΚΑ και στο Φόρο Εισοδήματος είναι διαφορετικές με βάση την κείμενη νομοθεσία.

Ερωτηθείς κατά τις δηλώσεις μετά την συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, εάν ο διάλογος των σωματείων για τις οφειλές τους στις κοινωνικές ασφαλίσεις είναι αντικείμενο χωριστού διαλόγου ή υπάρχει ενιαίος διάλογος, ο Γιάννης Παναγιώτου είπε

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λα Ράπιτα, Ισπανία: Εθελοντές βοηθούν στον καθαρισμό των δρόμων της καταλανικής πόλης μετά το πέρασμα της καταιγίδας Άλις. Davide Bonaldo/Sopa Images/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Η βασίλισσα Βικτωρία απαγόρευσε με νόμο την ομοφυλοφιλία των ανδρών, αλλά όχι και των γυναικών, διότι δεν πίστευε πως μπορεί να υπάρξει θηλυκή ομοφυλοφιλία. Άρα ο νόμος θα ήταν άχρηστος.

Newsletter

Σήμερα


Κυριακή
19
Οκτωβρίου
2025

Γιορτάζουν :Κλεοπάτρα, Κλειώ, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα, Φίληξ, Φήλιξ, Φίληκας, Φίληξα, Φιλήκη

1863
Ο πρίγκιπας της Δανίας Γεώργιος Α ορκίζεται Βασιλιάς των Ελλήνων ενώπιον της Εθνοσυνέλευσης.
1901
Αναστάτωση σημειώνεται στην Κωνσταντινούπολη από την είδηση της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα, με τον σουλτάνο Αμπντούλ Χαμίτ Β να προσπαθεί να μεταπείσει τον Τσάρο Νικόλαο Β της Ρωσίας.
1933
Η Γερμανία αποσύρεται από την Κοινωνία των Εθνών.
1935
Η Κοινωνία των Εθνών επιβάλει οικονομικές κυρώσεις στην φασιστική Ιταλία για την εισβολή της στην Αιθιοπία.
1960
Οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφασίζουν την επιβολή εμπάργκο στην κομμουνιστική Κούβα.
2003
Η Μητέρα Τερέζα αγιοποιείται από τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β.
2005
Ξεκινά στην Βαγδάτη η δίκη του Σαντάμ Χουσεΐν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.