Aύξηση ποινών για περιορισμό έξαρσης σφετερισμού ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα

 


Aύξηση ποινών για περιορισμό έξαρσης σφετερισμού ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα

Η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων υπερψήφισε πρόταση νόμου που κατέθεσε η Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ρίτα Θεοδώρου Σούπερμαν για τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα, ώστε να αυξηθεί η ποινή φυλάκισης και η χρηματική ποινή που προβλέπονται για τη διάπραξη του αδικήματος της κατοχής, καλλιέργειας ή εκμετάλλευσης με οποιοδήποτε τρόπο γης ή ακίνητης ιδιοκτησίας, η οποία ανήκει σε τρίτο πρόσωπο.

Με την πρόταση επιχειρείται να μπει φραγμός στις παράνομες αγοραπωλησίες ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα.

Συγκεκριμένα αυξάνεται

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πειραιάς, Ελλάδα: Σιίτες Μουσουλμάνοι αυτομαστιγώνονται κατά τη διάρκεια πομπής για το Μουχαράμ, στο πλαίσιο της Ασούρα, στον Πειραιά. Stelios Misinas/Reuters

Ήξερες ότι...

Τον 18ο αιώνα στη Αγγλία, στις παράνομες λέσχες, όπου ο τζόγος ανθούσε, υπήρχε ένας υπάλληλος που η μόνη δουλειά του ήταν να καταπιεί τα ζάρια σε περίπτωση που έκανε έφοδο η αστυνομία!

Newsletter

Σήμερα


Δευτέρα
14
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Νικόδημος

1789
Γαλλική Επανάσταση: Κατάληψη της Βαστίλης.
1913
Γεννήσεις: Χαβιέ Σολάνα, Ισπανός πολιτικός
1933
Gleichschaltung: Στη Γερμανία, όλα τα πολιτικά κόμματα κηρύσσονται παράνομα εκτός από το Εθνικοσοσιαλιστικό.
1977
Γεννήσεις: Πρικίπισσα Βικτωρία Επίσημη διάδοχος του βασιλικού στέμματος της Σουηδίας