Τις συμβάσεις σχολείων-ιδιωτών για γήπεδα padel στη Λεμεσό ζήτησε η Βουλή

 


Τις συμβάσεις σχολείων-ιδιωτών για γήπεδα padel στη Λεμεσό ζήτησε η Βουλή

Το ζήτημα της συνεργασίας σχολικών εφορειών με ιδιώτες, με επίκεντρο τη διαχείριση γηπέδων padel σε σχολεία της Λεμεσού τέθηκε επί τάπητος την Τετάρτη ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού της Βουλής, με τον Πρόεδρο της Επιτροπής, Παύλο Μυλωνά, να ζητά την άμεση κατάθεση των συμβάσεων με τους ιδιώτες. Βουλευτές της Επιτροπής εξέφρασαν ανησυχίες σε σχέση και με την λειτουργία των κλειστών κυκλωμάτων βιντεοπαρακολούθησης που τοποθετήθηκαν από τον ιδιώτη.

Το θέμα

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σανγκάη, Κίνα: Πλήθος τουριστών επισκέπτεται το νέο flagship κατάστημα του Louis Vuitton, με σχεδίαση που θυμίζει πλοίο και προσφέρει εμπειρίες αγορών, γαστρονομίας και πολιτισμού. VCG/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το ύψος του μεγαλύτερου γνωστού ηφαιστείου στο ηλιακό μας σύστημα είναι 27 χλμ. και βρίσκεται στον Άρη!

Newsletter

Σήμερα


Κυριακή
6
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1483
O Ριχάρδος Γ γίνεται βασιλιάς της Αγγλίας.
1609
Στη Βοημία κατοχυρώνεται η ανεξιθρησκεία.
1785
Το δολάριο επιλέγεται ως η νομισματική μονάδα των Η.Π.Α.
1827
Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία υπογράφουν τη Συνθήκη του Λονδίνου για τη σύσταση ελληνικού κράτους. Στην Τουρκία επιβάλλεται η αποδοχή της Αυτονομίας της Ελλάδας, η προστασία των Ελλήνων και η διμερής κατάπαυση των εχθροπραξιών. Η μη συμμόρφωση της Τουρκίας είχε ως αποτέλεσμα την αποστολή των τριών Στόλων στα ελληνικά ύδατα και στη συνέχεια τη Ναυμαχία του Ναυαρίνου.