Συμφωνούν ότι διαφωνούν για τους 297 Συμβασιούχους Αστυνομικούς-«Θα πετάξουμε την εκπαίδευση στον κάλαθο»

 


Συμφωνούν ότι διαφωνούν για τους 297 Συμβασιούχους Αστυνομικούς-«Θα πετάξουμε την εκπαίδευση στον κάλαθο»

Χάσμα απόψεων προκύπτει ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέρη αναφορικά με το μέλλον των 297 Συμβασιούχων Αστυνομικών που προσλήφθηκαν για τη φύλαξη της πράσινης γραμμής, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό. Η Βουλή, μαζί με τις συντεχνίες αστυνομικών, ζητούν να βρεθεί ο τρόπος ώστε τα μέλη αυτά να παραμείνουν στο Σώμα ή μέσω μοριοδότησης, να έχουν προβάδισμα έναντι κάποιων που δίνουν για πρώτη φορά εξετάσεις.

Το ζήτημα με το μέλλον των Συμβασιούχων Αστυνομικών

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σανγκάη, Κίνα: Πλήθος τουριστών επισκέπτεται το νέο flagship κατάστημα του Louis Vuitton, με σχεδίαση που θυμίζει πλοίο και προσφέρει εμπειρίες αγορών, γαστρονομίας και πολιτισμού. VCG/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το ύψος του μεγαλύτερου γνωστού ηφαιστείου στο ηλιακό μας σύστημα είναι 27 χλμ. και βρίσκεται στον Άρη!

Newsletter

Σήμερα


Κυριακή
6
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1483
O Ριχάρδος Γ γίνεται βασιλιάς της Αγγλίας.
1609
Στη Βοημία κατοχυρώνεται η ανεξιθρησκεία.
1785
Το δολάριο επιλέγεται ως η νομισματική μονάδα των Η.Π.Α.
1827
Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία υπογράφουν τη Συνθήκη του Λονδίνου για τη σύσταση ελληνικού κράτους. Στην Τουρκία επιβάλλεται η αποδοχή της Αυτονομίας της Ελλάδας, η προστασία των Ελλήνων και η διμερής κατάπαυση των εχθροπραξιών. Η μη συμμόρφωση της Τουρκίας είχε ως αποτέλεσμα την αποστολή των τριών Στόλων στα ελληνικά ύδατα και στη συνέχεια τη Ναυμαχία του Ναυαρίνου.