Κλειστά τμήματα Κ. Παλαιολόγου και Ρηγαίνης στη Λευκωσία βράδυ Πέμπτης

 


Κλειστά τμήματα Κ. Παλαιολόγου και Ρηγαίνης στη Λευκωσία βράδυ Πέμπτης

Κλειστές, για την οδική κυκλοφορία, η οδός Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, από τον κυκλικό κόμβο (ΟΧΙ) μέχρι την Πλατεία Ελευθερίας και η οδός Ρηγαίνης από τη συμβολή της με την Πλατεία Ελευθερίας μέχρι τη συμβολή με την οδό Βασίλειου Βουλγαροκτόνου από τις 18.00 της Πέμπτης μέχρι τις 6:00 το πρωί της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου, επειδή θα εκτελούνται διορθωτικές εργασίες, ανακοίνωσε ο Δήμος Λευκωσίας.

Στην ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, διευκρινίζεται ότι η κατεύθυνση των οχημάτων προς την οδό Βασίλειου Βουλγαροκτόνου θα πραγματοποιείται

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Παλαιστίνιοι περιμένουν να παραλάβουν τρόφιμα στη συνοικία Ριμάλ, στο κεντρικό τμήμα της Πόλης της Γάζας. Xinhua/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου είναι το Ερμιτάζ, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Οι επισκέπτες θα πρέπει να περπατήσουν 20 χιλιόμετρα, αν θέλουν να περιηγηθούν τις 322 αίθουσες του μουσείου, το οποίο φιλοξενεί 3 εκατομμύρια αριστουργήματα.

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
31
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Ευδόκιμος, Ευδόκιμη, Ιωσήφ, Σήφης, Ιωσηφίνα, Ζοζεφίνα

333 π.Χ.
Μάχη της Ισσού.
1498
Στο τρίτο του ταξίδι προς το Δυτικό Ημισφαίριο, ο Χριστόφορος Κολόμβος γίνεται ο πρώτος Ευρωπαίος που ανακαλύπτει το νησί του Τρινιντάντ.
1818
Πεθαίνει στην Κωνσταντινούπολη ο Φιλικός Νικόλαος Σκουφάς από το Κομπότι Άρτας.
1896
Οι Τούρκοι σφάζουν 70 μοναχούς και άλλους Έλληνες στην Κρήτη.
1921
Γεννήσεις: Πήτερ Μπένενσον, Βρεττανός ιδρυτής της Διεθνούς Αμνηστίας.