Σφοδρή επίθεση ΑΚΕΛ σε Χαρτσιώτη για podcast ισοβίτη και διαφθορά στην Αστυνομία-«Δεν ιδρώνει το αυτί του»

 


Σφοδρή επίθεση ΑΚΕΛ σε Χαρτσιώτη για podcast ισοβίτη και διαφθορά στην Αστυνομία-«Δεν ιδρώνει το αυτί του»

Σφοδρή επίθεση αναφορικά με την κατάσταση στις Φυλακές εξαπέλυσε το ΑΚΕΛ, κάνοντας λόγο για ρεζιλέματα και κωμικοτραγικές καταστάσεις, στον απόηχο του podcast ισοβίτη. Κατηγόρησε, δε, τον αρμόδιο Υπουργό, Μάριο Χαρτσιώτη, ότι «δεν συγκινείται και δεν ιδρώνει το αυτί του» και για «ανευθυνότητα». Ανέφερε ακόμη ότι η επιχειρησιακή ικανότητα της Αστυνομίας και η διαφθορά υπονομεύει την ασφάλεια των πολιτών, καλώντας την Κυβέρνηση να συναισθανθεί την κατάσταση.

«Επαναστατικές αλλαγές στις Φυλακές, σε

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σανγκάη, Κίνα: Πλήθος τουριστών επισκέπτεται το νέο flagship κατάστημα του Louis Vuitton, με σχεδίαση που θυμίζει πλοίο και προσφέρει εμπειρίες αγορών, γαστρονομίας και πολιτισμού. VCG/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το ύψος του μεγαλύτερου γνωστού ηφαιστείου στο ηλιακό μας σύστημα είναι 27 χλμ. και βρίσκεται στον Άρη!

Newsletter

Σήμερα


Κυριακή
6
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1483
O Ριχάρδος Γ γίνεται βασιλιάς της Αγγλίας.
1609
Στη Βοημία κατοχυρώνεται η ανεξιθρησκεία.
1785
Το δολάριο επιλέγεται ως η νομισματική μονάδα των Η.Π.Α.
1827
Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία υπογράφουν τη Συνθήκη του Λονδίνου για τη σύσταση ελληνικού κράτους. Στην Τουρκία επιβάλλεται η αποδοχή της Αυτονομίας της Ελλάδας, η προστασία των Ελλήνων και η διμερής κατάπαυση των εχθροπραξιών. Η μη συμμόρφωση της Τουρκίας είχε ως αποτέλεσμα την αποστολή των τριών Στόλων στα ελληνικά ύδατα και στη συνέχεια τη Ναυμαχία του Ναυαρίνου.