Ανακοίνωσε το όνομα του Πακιστανού επίσημα η Αστυνομία έντεκα μέρες μετά τον εντοπισμό του

 


Ανακοίνωσε το όνομα του Πακιστανού επίσημα η Αστυνομία έντεκα μέρες μετά τον εντοπισμό του

Στην δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία το όνομα του 24χρονου από το Πακιστάν ο οποίος έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά στην περιοχή της Ποταμιάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δύναμης, σχετικά με την ταυτότητα του νεκρού που εντοπίστηκε το βράδυ της 6ης Ιανουαρίου, στο Στρόβολο, με βάση τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, πρόκειται για τον Khan Shoaib, 24 ετών, από το Πακιστάν.

Σημειώνεται πως κατά τι χθεσινή πρωινή διαδικασία στο δικαστήριο όπου οδηγήθηκε

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σανγκάη, Κίνα: Πλήθος τουριστών επισκέπτεται το νέο flagship κατάστημα του Louis Vuitton, με σχεδίαση που θυμίζει πλοίο και προσφέρει εμπειρίες αγορών, γαστρονομίας και πολιτισμού. VCG/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το ύψος του μεγαλύτερου γνωστού ηφαιστείου στο ηλιακό μας σύστημα είναι 27 χλμ. και βρίσκεται στον Άρη!

Newsletter

Σήμερα


Σάββατο
5
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1687
Ο Ισαάκ Νεύτων εκδίδει το κυριότερο έργο του, τις τρίτομες Μαθηματικές Αρχές της Φυσικής Φιλοσοφίας, όπου παραθέτει τα τρία αξιώματα της Μηχανικής και το νόμο της Βαρύτητας.
1943
Η επίθεση τον Γερμανών στο Κουρσκ.
1950
Η Κνεσέτ, το κοινοβούλιο του Ισραήλ, παρέχει σε όλους τους Εβραίους με νόμο το δικαίωμα να επιστρέψουν στο Ισραήλ.
1962
H Αλγερία γίνεται ανεξάρτητη από τη Γαλλία.
1975
To Πράσινο Ακρωτήριο γίνεται ανεξάρτητο κράτος από την Πορτογαλία.
1991
Ο Νέλσον Μαντέλα εκλέγεται πρόεδρος του Εθνικού Αφρικανικού Κογκρέσου.