Ανακοίνωσε το όνομα του Πακιστανού επίσημα η Αστυνομία έντεκα μέρες μετά τον εντοπισμό του


Ανακοίνωσε το όνομα του Πακιστανού επίσημα η Αστυνομία έντεκα μέρες μετά τον εντοπισμό του

Στην δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία το όνομα του 24χρονου από το Πακιστάν ο οποίος έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά στην περιοχή της Ποταμιάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δύναμης, σχετικά με την ταυτότητα του νεκρού που εντοπίστηκε το βράδυ της 6ης Ιανουαρίου, στο Στρόβολο, με βάση τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, πρόκειται για τον Khan Shoaib, 24 ετών, από το Πακιστάν.

Σημειώνεται πως κατά τι χθεσινή πρωινή διαδικασία στο δικαστήριο όπου οδηγήθηκε

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Μέκκα, Σαουδική Αραβία: Μουσουλμάνοι προσκυνητές συγκεντρώνονται στο Τζαμπάλ αλ-Ράχμα, γνωστό και ως Όρος Αραφάτ. Khaled Abdullah/Reuters

Ήξερες ότι...

Οι HΠA αγόρασαν την Αλάσκα από τη Ρωσία προς 2,5 δεκάρες το στρέμμα και το Μανχάταν από τους Ινδιάνους με 24 δολάρια.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
6
Ιουνίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1850
Ο Λιβάις Στράους παρουσιάζει για πρώτη φορά το παντελόνι τζιν.
1923
Στη Διάσκεψη της Λοζάνης καθορίζονται οριστικά τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Σύνορο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ορίζεται το μέσο του ρου του ποταμού Έβρου. Η Άγκυρα ανακαλεί κάθε αντίρρηση για παραχώρηση στην Ιταλία του Καστελόριζου.
1949
Ο Τζορτζ Όργουελ εκδίδει το «1984».
1995
Η Νότια Αφρική καταργεί τη θανατική ποινή.
1996
Βγαίνει στον αέρα το πρώτο μουσικό τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα, το MAD TV.