Κάλυψε τις τρύπες από τις σφαίρες με μπογιά, πέταξε το κινητό ο Τ/κ που συνελήφθη στα κατεχόμενα για την Ποταμιά

 


Κάλυψε τις τρύπες από τις σφαίρες με μπογιά, πέταξε το κινητό ο Τ/κ που συνελήφθη στα κατεχόμενα για την Ποταμιά

Για άλλες 6 ημέρες ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης σε βάρος του Μεχμέτ Αλί Ουλουτσάι, ο οποίος συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε να φύγει από το λιμάνι της κατεχόμενης Κερύνειας με όχημα που έφερε σημάδια από σφαίρες και φέρεται να ομολόγησε ότι ενεπλάκη στο περιστατικό της 5ης Ιανουαρίου στην Ποταμιά.

Σημειώνεται ότι ο Ουλουτσάι αντιμετωπίζει κατηγορίες για «εμπορία προσώπων» και «παραβίαση στρατιωτικής ζώνης Α».

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, στο «επαρχιακό δικαστήριο»

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σανγκάη, Κίνα: Πλήθος τουριστών επισκέπτεται το νέο flagship κατάστημα του Louis Vuitton, με σχεδίαση που θυμίζει πλοίο και προσφέρει εμπειρίες αγορών, γαστρονομίας και πολιτισμού. VCG/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το ύψος του μεγαλύτερου γνωστού ηφαιστείου στο ηλιακό μας σύστημα είναι 27 χλμ. και βρίσκεται στον Άρη!

Newsletter

Σήμερα


Κυριακή
6
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1483
O Ριχάρδος Γ γίνεται βασιλιάς της Αγγλίας.
1609
Στη Βοημία κατοχυρώνεται η ανεξιθρησκεία.
1785
Το δολάριο επιλέγεται ως η νομισματική μονάδα των Η.Π.Α.
1827
Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία υπογράφουν τη Συνθήκη του Λονδίνου για τη σύσταση ελληνικού κράτους. Στην Τουρκία επιβάλλεται η αποδοχή της Αυτονομίας της Ελλάδας, η προστασία των Ελλήνων και η διμερής κατάπαυση των εχθροπραξιών. Η μη συμμόρφωση της Τουρκίας είχε ως αποτέλεσμα την αποστολή των τριών Στόλων στα ελληνικά ύδατα και στη συνέχεια τη Ναυμαχία του Ναυαρίνου.