Αποσύρθηκαν καλλυντικά προϊόντα από την ευρωπαϊκή αγορά

 


Αποσύρθηκαν καλλυντικά προϊόντα από την ευρωπαϊκή αγορά

Στην Ευρώπη έχουν εντοπισθεί και αποσυρθεί καλλυντικά προϊόντα, όπως αναφέρει στην τελευταία γνωστοποίησή του το Δίκτυο Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX).

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών σχετικά με καλλυντικά προϊόντα που αποσύρθηκαν από την ευρωπαϊκή αγορά, την οποία αναμεταδίδει το ΓΤΠ, για τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τις χώρες εξαγωγής τους.

Για τον λόγο αυτό οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των συγκεκριμένων προϊόντων στην αγορά και προτρέπουν

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Παλαιστίνιοι περιμένουν να παραλάβουν τρόφιμα στη συνοικία Ριμάλ, στο κεντρικό τμήμα της Πόλης της Γάζας. Xinhua/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου είναι το Ερμιτάζ, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Οι επισκέπτες θα πρέπει να περπατήσουν 20 χιλιόμετρα, αν θέλουν να περιηγηθούν τις 322 αίθουσες του μουσείου, το οποίο φιλοξενεί 3 εκατομμύρια αριστουργήματα.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
1
Αυγούστου
2025

Γιορτάζουν : Ελέσα,Εύκλεος, Ευκλεή, Ευκλέα, Μάρκελος, Σολομονή

1938
Ο Αδόλφος Χίτλερ κηρύσσει την έναρξη των Αγώνων της 11ης Ολυμπιάδας.
1944
Η Άννα Φρανκ κάνει την τελευταία καταχώρηση στο ημερολόγιό της.
1981
Το MTV βγαίνει στον αέρα. Το πρώτο βίντεο κλιπ που μεταδίδει είναι το Video killed the radio star του συγκροτήματος Bungles.