Στο κελί 44χρονος που διέρρηξε και έκλεψε εκκλησία το 2023

 


Στο κελί 44χρονος που διέρρηξε και έκλεψε εκκλησία το 2023

Ποινές φυλάκισης επιβλήθηκαν σήμερα σε πέντε πρόσωπα, μετά από εκδίκαση υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου. Τις υποθέσεις είχαν διερευνήσει το ΤΑΕ Αμμοχώστου και ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην επαρχία Αμμοχώστου, σε άντρα ηλικίας 44 ετών επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης διάρκειας 15 μηνών, μετά από εκδίκαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, υποθέσεων διάρρηξης Εκκλησίας και διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, που διαπράχθηκαν το

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Παλαιστίνιοι περιμένουν να παραλάβουν τρόφιμα στη συνοικία Ριμάλ, στο κεντρικό τμήμα της Πόλης της Γάζας. Xinhua/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου είναι το Ερμιτάζ, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Οι επισκέπτες θα πρέπει να περπατήσουν 20 χιλιόμετρα, αν θέλουν να περιηγηθούν τις 322 αίθουσες του μουσείου, το οποίο φιλοξενεί 3 εκατομμύρια αριστουργήματα.

Newsletter

Σήμερα


Κυριακή
27
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Παντελεήμων, Παντελεήμωνας, Παντελής, Παντελίτσα, Παντελεήμονας, Παντελάκης, Παντέλος, Παντελίνα, Παντελεούσα

1302
Οθωμανικές δυνάμεις συνάπτουν με τα βυζαντινά στρατεύματα την πρώτη τακτική μάχη στην πεδιάδα του Βαθέως, στη Νικομήδεια, με αποτέλεσμα την ήττα των Βυζαντινών και την απώλεια του Βορ. τμήματος της Μ. Ασίας.
1576
Ο σερ Γουόλτερ Ράλεϊ φέρνει για πρώτη φορά τον καπνό στη Βρετανία από τη Βιρτζίνια της Αμερικής.
1940
Ο ήρωας - καρτούν Μπαγκς Μπάνυ (Bugs Bunny) κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία κινουμένων σχεδίων A Wild Hare.
1953
Υπογράφεται στην πόλη Μουνσάν της Βορείου Κορέας η ανακωχή, με την οποία τερματίζεται ο πόλεμος της Κορέας. Έκτοτε το ΕΚΣΕ μεταπίπτει σε Σύνταγμα και επαναπατρίζεται τον Οκτώβριο 1955.
1968
Οι Pink Floyd κυκλοφορούν στις ΗΠΑ το άλμπουμ τους A Saucerful of Secrets.