Πάνω από 260 χιλιάδες οι χρήστες που υπέβαλαν φορολογική δήλωση-Οι κυβερνοεπιθέσεις έφεραν παράταση

 


Πάνω από 260 χιλιάδες οι χρήστες που υπέβαλαν φορολογική δήλωση-Οι κυβερνοεπιθέσεις έφεραν παράταση

Παράταση μέχρι τις 30 Νοεμβρίου έδωσε το Υπουργικό Συμβούλιο στους φορολογούμενους για την υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης μέσω της πλατφόρμας «TAXISnet», μετά τα μέτρα που έλαβε η Κυβέρνηση λόγω των κυβερνοεπιθέσεων στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του κράτους, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη μη λειτουργία της ιστοσελίδας για χρήστες εξωτερικού, με το Τμήμα Φορολογίας να διαβεβαιώνει πως δεν θα υποβληθεί το οποιοδήποτε διοικητικό πρόστιμο.

Όπως επισήμανε στον REPORTER η

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Λωρίδα της Γάζας: Ένας άνδρας κοιτάζει έξω από ένα παράθυρο, καθώς Παλαιστίνιοι αναζητούν θύματα από τη νυχτερινή ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σε σπίτι στο προσφυγικό στρατόπεδο αλ-Σάτι. Mahmoud Issa/Reuters

Ήξερες ότι...

Τον 15ο αιώνα, στη Βαυαρία, τα μέλη της ευαγγελικής σέκτας «Αδερφότητα της Μοραβίας», εξαιτίας της αποστροφής τους απέναντι στη βία και την αιματοχυσία, όταν έπρεπε να εκτελέσουν κάποιον, τον γαργαλούσαν μέχρι θανάτου!

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
16
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

622
Αρχή του Μουσουλμανικού ημερολόγιου.
813
Οι Βούλγαροι εμφανίζονται μπροστά στα τείχη της Κωνσταντινουπόλεως.
1826
Ο Γεώργιος Σαχτούρης και ο Κωνσταντίνος Κανάρης νικούν τον τουρκικό στόλο κοντά στην Σάμο.
1906
Καταστροφές Ελληνικών ιδρυμάτων, εκκλησιών και σχολείων της Φιλιππουπόλεως από τους Βουλγάρους.
1945
Αρχίζει να λειτουργεί το «Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας», που ιδρύθηκε με τη ΣΠ 54, με πρώτο διευθυντή τον Ηρ. Πετμεζά.