«Ανακρίθηκε» για το κυκλοφοριακό ο Βαφεάδ&eta


«Ανακρίθηκε» για το κυκλοφοριακό ο Βαφεάδ&eta

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα και τρόποι αντιμετώπισής του ήταν σχεδόν κυρίαρχο στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προϋπολογισμού του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων με τους Βουλευτές να ζητούν επίσης απαντήσεις, μεταξύ άλλων, για το σύστημα φωτοεπισήμανσης, τις κατασκευές και αναβαθμίσεις δρόμων και τις χρονίζουσες καθυστερήσεις, την κακή εικόνα στο αεροδρόμιο Λάρνακας και τα διάφορα κίνητρα για απόσυρση οχημάτων.

Ο Υπουργός Αλέξης Βαφεάδης είπε ότι πέραν των δύο

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Μεντόν, Γαλλία: Επισκέπτες παρατηρούν ένα γλυπτό φτιαγμένο από πορτοκάλια και λεμόνια στο 91ο Φεστιβάλ Λεμονιού. Το φετινό θέμα είναι «Ταξίδι στα αστέρια». Sébastien Nogier/EPA

Ήξερες ότι...

Η πρώτη νησίδα ασφαλείας σε δρόμο κατασκευάστηκε με δικά του έξοδα από τον Συνταγματάρχη Pierrepoint, έξω από τη λέσχη του στο Λονδίνο. Σκοτώθηκε, στην προσπάθειά του να περάσει τη νησίδα.

Σήμερα


Πέμπτη
20
Φεβρουαρίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1857
Τερματίζεται η αγγλογαλλική κατοχή Αθηνών-Πειραιώς, η οποία έγινε με πρόσχημα εξαναγκασμού της Ελλάδος σε ουδετερότητα κατά τον ρωσοτουρκικό πόλεμο.
1872
Εγκαίνια του Metropolitan Museum of Art στη Νέα Υόρκη.
1913
Οι Βούλγαροι επιτίθενται αιφνιδιαστικά κατά της Νιγρίτας, αλλά μετά από τριήμερο αγώνα, υποχρεώνονται να υποχωρήσουν προς τις Σέρρες. (Αρχή Β Βαλκανικού Πολέμου.)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy