Πρόθυμη για διαπραγματεύσεις με εργαζόμενους η Larnaca Public Transport


Πρόθυμη για διαπραγματεύσεις με εργαζόμενους η Larnaca Public Transport

Πρόθυμη να συνεχίσει τις συζητήσεις με τις συντεχνίες μέχρι την εξεύρεση αμοιβαίας αποδεκτής λύσης προς όφελος του κοινού, δηλώνει η Larnaca Public Transport, ενόψει της εξαγγελθείσας για αύριο 24ωρης απεργίας των οδηγών λεωφορείων.

Σε ανακοίνωση της η Larnaca Public Transport εκφράζει απολογίες «στους επιβάτες και στους πολίτες της Λάρνακας για την όποια ταλαιπωρία πιθανόν να υποστούν λόγω της απεργίας των οδηγών λεωφορείων που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 9 Οκτωβρίου».

Προστίθεται

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία: Ένας καρναβαλιστής απολαμβάνει μια προ-καρναβαλική παρέλαση. Ricardo Moraes/Reuters

Ήξερες ότι...

Ο Τζον Γουέιν κέρδισε κάποτε από τον ιδιοκτήτη του το κόλεϊ, που ενσάρκωσε τη θρυλική τηλεοπτική Lassie, σε μία παρτίδα πόκερ.

Σήμερα


Τρίτη
18
Φεβρουαρίου
2025

Γιορτάζουν : Αγαπητός, Λέων, Λέοντας, Λεοντάριος, Λεοντάρης, Λεοντόκαρδος

1952
Επίσημη εισδοχή Ελλάδας και Τουρκίας, ως 13ο και 14ο μέλη στο ΝΑΤΟ.
1972
Ένα Learjet 25 της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας συνετρίβη έξω από τις ακτές του Μόντε Κάρλο. Και τα δύο μέλη του πληρώματος νεκροί.
2009
Αθήνα, η τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας αποπειράθηκε βομβιστική επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Citibank στη Ν. Κηφισιά.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy