Μοιραίο κολύμπι για τον 35χρονο Michael-Εντοπίστηκε να επιπλέον νεκρός λίγα μέτρα από την ακτή


Μοιραίο κολύμπι για τον 35χρονο Michael-Εντοπίστηκε να επιπλέον νεκρός λίγα μέτρα από την ακτή

Μοιραίο αποδείχθηκε απογευματινό κολύμπι για τον 35χρονο Michael Σιλβέστρου, ο οποίος εντοπίστηκε να επιπλέει νεκρός, στην περιοχή του Μαζωτού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 5:20 το απόγευμα της Τετάρτης λήφθηκε κλήση ότι χάθηκαν τα ίχνη του 35χρονου, ο οποίος είχε πάει σε θάλασσα στην περιοχή του Μαζωτού για να κολυμπήσει. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και έστησαν επιχείρηση ώστε να τον εντοπίσουν.

Ο 35χρονος εντοπίστηκε γύρω στις 9:40

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Γκουανγκζού, Κίνα: Ένας εκτροφέας φροντίζει ένα γιγάντιο πάντα που γεννήθηκε από το γνωστό πάντα Meng Meng, σε θερμοκοιτίδα στο πάρκο σαφάρι Chimelong του Γκουανγκζού. Southern Metropolis Daily/VCG/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το νομικό καθεστώς για τη γυναίκα, στην Ελλάδα, προσδιοριζόταν έως το 1975 από τον Αστικό Κώδικα του 1940 (έργο του Μεταξά). Εκεί καθοριζόταν ότι «ο άνδρας είναι η κεφαλή της οικογένειας» και ότι «επί διαφωνίας, υπερισχύει η γνώμη του ανδρός».

Σήμερα


Πέμπτη
4
Ιουλίου
2024

Γιορτάζουν : Κανένας

1054
Σημειώνεται έκρηξη υπερκαινοφενούς αστέρος, που παραμένει ορατή για μερικούς μήνες ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα υπολείμματα της έκρηξης σχηματίζουν το Νεφέλωμα του Καρκίνου.
1187
Ο Σαλαντίν συντρίβει τους Σταυροφόρους στη Μάχη του Χαττίν.
1776
Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.
1884
Το Άγαλμα της Ελευθερίας παρουσιάζεται στις ΗΠΑ από τους Γάλλους.
2004
Τελικός Euro 2004. Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ανεπανάληπτη και απρόσμενη επιτυχία στην Πορτογαλία για την Ελλάδα, που κατακτά το τρόπαιο νικώντας 1-0 τη διοργανώτρια.Το νικητήριο γκόλ για την Ελλάδα πέτυχε στο 57ο λεπτό με κεφαλιά ο Άγγελος Χαριστέας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy