Προφυλακίστηκαν άλλοι δύο κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ στην Ελλάδα

 


Δύο ακόμη προφυλακίσεις αποφασίστηκαν πριν από λίγο στο πλαίσιο της ανάκρισης για τη μεγάλη, νέα υπόθεση που αφορά τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τις παράνομες επιδοτήσεις. Έτσι, από τους δώδεκα κατηγορούμενους που έχουν απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Αθήνα, στη φυλακή έχουν οδηγηθεί οι τέσσερις εξ αυτών. Συγκεκριμένα, με σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και της Ευρωπαίας εισαγγελέα, στη φυλακή οδηγήθηκαν δύο άτομα που φέρονται ως ενεργά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ρώμη, Ιταλία: Περαστικοί παρακολουθούν καθώς σύννεφα σκόνης υψώνονται μετά την **μερική κατάρρευση του Torre dei Conti**, κοντά στο Κολοσσαίο. Ένα άτομο παγιδεύτηκε και ένα ακόμη τραυματίστηκε, όταν μέρος του μεσαιωνικού πύργου κατέρρευσε κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης. Remo Casilli/Reuters

Ήξερες ότι...

Η φράση «του πήρε τον αέρα» προέρχεται από την αρχαιότητα και την εκμετάλλευση του ανέμου κατά τις ναυμαχίες έναντι του εχθρού!

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
4
Νοεμβρίου
2025

Γιορτάζουν :Ερμαίος, Ερμαίας, Ιωαννίκιος, Ιωανίκιος

1912
Βαλκανικοί Πόλεμοι: Σημειώνονται συγκρούσεις μεταξύ ελληνικού και τουρκικού στρατού στον οικισμό Άρνισσα Πέλλας.
1918
Ίδρυση του ΣΕΚΕ (Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας) το οποίο αργότερα μετονομάστηκε σε ΚΚΕ.
1950
Η Ισπανία γίνεται δεκτή στον ΟΗΕ.
1957
Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν στο διάστημα τον πρώτο ζωντανό οργανισμό στην ιστορία, τη σκυλίτσα Λάικα, με το δορυφόρο Σπούτνικ 2.
2008
O Μπαράκ Ομπάμα εκλέγεται Πρόεδρος των ΗΠΑ.