Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια του 50χρονου μητροκτόνου-«Τη σκότωσα για να τη λυτρώσω»


Την μητέρα σκότωσε ένας 50χρονος άντρας το πρωί της Δευτέρας (26/05) στο Χαϊδάρι, μέσα στο σπίτι τους, επί της οδού Σωκράτους.

«Τη σκότωσα για να την λυτρώσω από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε», ήταν τα πρώτα λόγια, που φέρεται να είπε στις Aρχές ο 50χρονος που λίγο μετά τις 09:00 το πρωί τηλεφώνησε ο ίδιος στις αρχές και ομολόγησε την πράξη του.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, σε ελάχιστα λεπτά έφτασε

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία: Ένας πωλητής περπατά στην παραλία Ιπανέμα κρατώντας καπέλα και είδη παραλίας. Bruna Prado/AP

Ήξερες ότι...

Η θανατική ποινή θεσμοθετήθηκε για πρώτη φορά στον Κώδικα του βαβυλώνιου βασιλιά Χαμουραμπί τον 18ο αιώνα π.Χ.

Σήμερα


Τετάρτη
28
Μαΐου
2025

Γιορτάζουν : Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

585 π.Χ.
Συμβαίνει έκλειψη Ηλίου που είχε προβλεφθεί από τον Θαλή τον Μιλήσιο.
1934
Γέννηση των πεντάδυμων των Ντιόν στον Καναδά, των πρώτων που επέζησαν όλα της βρεφικής τους ηλικίας.
1952
Οι γυναίκες στην Ελλάδα αποκτούν δικαίωμα ψήφου.
1961
Το άρθρο του Πίτερ Μπένενσον "Οι ξεχασμένοι κρατούμενοι" δημοσιεύεται στη βρετανική εφημερίδα The Observer. Η δημοσίευση του άρθρου θα καθιερωθεί αργότερα ως η ίδρυση της Διεθνούς Αμνηστίας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy