Ένοχες η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά για τη δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου

 


Στην τελική ευθεία για την έκδοση της απόφασής του για τις ποινές που θα επιβάλλει στις τρεις κατηγορούμενες της υπόθεσης δολοφονίας της νεαρής μητέρας Φαίης Μπακογιώργου βρίσκεται το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Ήδη το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή των τριών κατηγορουμένων για τη δολοφονία της νεαρής γυναίκας και μητέρας για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και εμπορία ανθρώπων.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο έκρινε ένοχη τη σπιτονοικοκυρά του θύματος για

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Γρανάδα, Ισπανία: Ψηφιακή οθόνη δείχνει θερμοκρασία 47°C καθώς η νότια ισπανική πόλη συνεχίζει να υποφέρει από το κύμα ακραίου καύσωνα. Anadolu/Getty Images

Ήξερες ότι...

Τον 10ο αιώνα, ο Μεγάλος Βεζίρης της Περσίας έπαιρνε όλη την προσωπική του βιβλιοθήκη (117.000 τόμοι) μαζί του, όπου κι αν πήγαινε. Μάλιστα, τους τόμους μετέφεραν καμήλες, οι οποίες είχαν εκπαιδευτεί προηγουμένως να βαδίζουν με... αλφαβητική σειρά!

Newsletter

Σήμερα


Δευτέρα
21
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

356 π.Χ.
Ο Ηρόστρατος βάζει φωτιά στο Ναό της Αρτέμιδας στην Έφεσο, ο οποίος ήταν ένα από τα Επτά Θαύματα του Κόσμου.
1957
Ο Τσε Γκεβάρα γίνεται Κομμαντάντε του Επαναστατικού Στρατού της Κούβας.
1969
Οι Neil Armstrong (Νηλ Άρμστρονγκ) και Buzz Aldrin (Όλντριν) πατούν πρώτοι στη Σελήνη με την αποστολή Απόλλων 11.
2007
Η αγγλική έκδοση του Χάρι Πότερ με τίτλο Harry Potter and the Deathly Hallows κυκλοφορεί σε όλον τον κόσμο.