Παραιτήθηκε και ο Υφ. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας-Ενδεχόμενα αδικήματα για Τέμπη


Από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων έκανε γνωστή την παραίτησή του ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για ενδεχόμενα αδικήματα του υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου για την υπόθεση του «μπαζώματος» στα Τέμπη.

Όπως τόνισε ο ίδιος για να διευκολύνει τη διερεύνηση της τραγωδίας, δήλωσε την παραίτησή του.

Σημειώνεται πως

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Κάιρο, Αίγυπτος: Κόσμος απολαμβάνει τις διακοπές του Έιντ αλ-Άντχα με βόλτες σε λούνα παρκ στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα. Xinhua/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Οι περισσότεροι λαοί είχαν θεοποιήσει τα ηφαίστεια: οι Έλληνες είχαν τον Ήφαιστο, οι Ρωμαίοι τον Βουλκάνο, οι Πολυνήσιοι την πανέμορφη και οξύθυμη θεά Πέλε και οι Ινδιάνοι τους θεούς Λάο και Σκελ.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
11
Ιουνίου
2025

Γιορτάζουν : Βαρθολομαίος

1184 π.Χ.
Τρωικός πόλεμος: Η Τροία κυριεύεται και καίγεται από τους Αχαιούς, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Ερατοσθένη.
1788
Ο Ρώσος εξερευνητής Γκερασίμ Ισμαΐλοφ φτάνει στην Αλάσκα.
1955
Η Μερτσέντες με οδηγό τον Πιέρ Λεβέ (Pierre Levegh) πέφτει επάνω στο πλήθος των θεατών στον αγώνα των 24 ωρών του Λε Μαν. Ο οδηγός και άλλα 80 άτομα έχασαν τη ζωή τους. Το δυστύχημα θεωρείται το πιο καταστροφικό στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
1962
Φρανκ Μόρρις, Τζόν Άνγλιν και Κλάρενς Άνγκλιν έγιναν οι πρώτοι και τελευταίοι μέχρι σήμερα που κατάφεραν να αποδράσουν από τις φυλακές του Αλκατράζ.
2002
Ο Αντόνιο Μεούτσι αναγνωρίστηκε από το Αμερικανικό Κογκρέσο ως ο πρώτος εφευρέτης του τηλεφώνου.