Στην τελική ευθεία η ανακριτική διαδικασία για τα Τέμπη-Κλειδί το πόρισμα για τα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη

 


Απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης να διαλευκανθούν και να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα για το δυστύχημα των Τεμπών και να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη, το μήνυμα του πρωθυπουργού. «Αν αποδειχθεί ότι η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε ύποπτο φορτίο, η Hellenic Train θα λογοδοτήσει ποινικά, αλλά και πολιτικά» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, διαβεβαιώνοντας ότι η κυβερνητική πλειοψηφία θα συναινέσει στην διερεύνηση ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων, αν σταλούν στη Βουλή στοιχεία.

Στο μεταξύ ποινική

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Παλαιστίνιοι περιμένουν να παραλάβουν τρόφιμα στη συνοικία Ριμάλ, στο κεντρικό τμήμα της Πόλης της Γάζας. Xinhua/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου είναι το Ερμιτάζ, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Οι επισκέπτες θα πρέπει να περπατήσουν 20 χιλιόμετρα, αν θέλουν να περιηγηθούν τις 322 αίθουσες του μουσείου, το οποίο φιλοξενεί 3 εκατομμύρια αριστουργήματα.

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
31
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Ευδόκιμος, Ευδόκιμη, Ιωσήφ, Σήφης, Ιωσηφίνα, Ζοζεφίνα

333 π.Χ.
Μάχη της Ισσού.
1498
Στο τρίτο του ταξίδι προς το Δυτικό Ημισφαίριο, ο Χριστόφορος Κολόμβος γίνεται ο πρώτος Ευρωπαίος που ανακαλύπτει το νησί του Τρινιντάντ.
1818
Πεθαίνει στην Κωνσταντινούπολη ο Φιλικός Νικόλαος Σκουφάς από το Κομπότι Άρτας.
1896
Οι Τούρκοι σφάζουν 70 μοναχούς και άλλους Έλληνες στην Κρήτη.
1921
Γεννήσεις: Πήτερ Μπένενσον, Βρεττανός ιδρυτής της Διεθνούς Αμνηστίας.