Έφυγε από τη ζωή ο «στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμης Δομάζος

 


Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, Παρασκευή, ο Μίμης Δομάζος, ο «στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος πριν από τρεις ημέρες είχε υποστεί ανακοπή έξω από διαγνωστικό κέντρο στο Χαλάνδρι.

Ο Μίμης Δομάζος που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών, έδωσε μεγάλη μάχη για τρία 24ωρα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός.

Εκεί είχε μεταφερθεί χωρίς σφυγμό από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε μετά την

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σουμάτρα, Ινδονησία: Βουδιστές ρίχνουν ψεύτικα χρήματα για να τιμήσουν τους προγόνους τους, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ των Πεινασμένων Πνευμάτων στον ναό Gunung Timur. Yt Hariono/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Ο τελευταίος στρατιώτης που σκοτώθηκε στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ο Αμερικανός Χένρι Γκάνθερ. Η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός υπογράφτηκε στις 11 το πρωί της 11ης Νοεμβρίου του 1918. Στις 11:01 ο Αμερικανός στρατιώτης δέχτηκε μια μοιραία σφαίρα στο κεφάλι!

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
9
Σεπτεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Ιωακείμ, Κιάρα, Κιαράν

1922
Μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή η Σμύρνη παραδίδεται στους Τούρκους.
1926
Εκδηλώνεται στην Αθήνα το κίνημα του Κονδύλη με 300 νεκρούς.
1965
Μετά την εισβολή του κινεζικού στρατού, το Θιβέτ γίνεται επαρχία της Λαϊκής Δημοκρατία της Κίνας.
1991
Ανεξαρτητοποιείται από την ΕΣΣΔ η Δημοκρατία του Τατζικιστάν.
1993
Μετά τις αποχωρήσεις τεσσάρων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, η κυβέρνηση Μητσοτάκη «πέφτει» και προκηρύσσονται εκλογές για τις 10 Οκτωβρίου.