ΗΠΑ: Ο 23χρονος τρανς δράστης του μακελειού στη Μινεάπολη έγραφε πάνω στα όπλα της επίθεσης «πού είναι ο Θεός σας;»

 


ΗΠΑ: Ο 23χρονος τρανς δράστης του μακελειού στη Μινεάπολη έγραφε πάνω στα όπλα της επίθεσης «πού είναι ο Θεός σας;»
Η μητέρα του εργαζόταν για χρόνια σε καθολικό σχολείο της περιοχής - Αποφάσισε ότι η δολοφονία «παιδιών αθώων πολιτών» θα του έφερνε «τη μεγαλύτερη χαρά»

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Νήσος των Χριστουγέννων, Αυστραλία: Ένα αγόρι περπατά ανάμεσα σε κόκκινους κάβουρες κατά τη διάρκεια της ετήσιας μετανάστευσής τους. Parks Australia/AP

Ήξερες ότι...

Το 1630 ο γάλλος Καρδινάλιος Ρισελιέ διέταξε τα μαχαίρια του φαγητού να έχουν στρογγυλεμένες άκρες, για να πάψουν επιτέλους οι καλεσμένοι του να καθαρίζουν τα δόντια τους με αυτά!

Newsletter

Σήμερα


Δευτέρα
27
Οκτωβρίου
2025

Γιορτάζουν :Λούππος, Λούππης, Νέστορας, Νέστωρ, Νεστορία

1912
Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. Τα πρώτα ελληνικά στρατιωτικά τμήματα καταλαμβάνουν την πόλη μετά την παράδοσή της.
1951
Ελλάδα: Ο Νικόλαος Πλαστήρας (πρόεδρος του ΕΠΕΚ) αναλαμβάνει πρωθυπουργός.