Φρίκη στη Γαλλία από την μεγαλύτερη δίκη για παιδεραστία - Αντιμέτωπος με 20 χρόνια φυλακή ο γιατρός που βίαζε παιδιά επί 25 χρόνια
Κατά τη διάρκεια της συγκλονιστικής τριμηνιαίας δίκης, ο Λε Σκουαρνέκ κατηγορήθηκε για 111 βιασμούς και 189 σεξουαλικές επιθέσεις που διαπράχθηκαν μεταξύ 1989 και 2014 - Πολλά από τα θύματα ήταν υπό νάρκωση ή ανάρρωση μετά από επεμβάσεις
Μουμπάι, Ινδία: Ένας τεχνίτης βάζει τις τελευταίες πινελιές σε ένα άγαλμα της ινδουιστικής θεάς Ντούργκα σε εργαστήριο, κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Durga Puja. Rajanish Kakade/AP
Ήξερες ότι...
Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της επικής ταινίας Η Βίβλος, ο σκηνοθέτης Τζον Χιούστον δήλωσε: «Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε ο Θεός, αλλά εγώ δυσκολεύομαι πολύ».
Τα νησιά Μίντγουεϊ γίνονται επίσημα αμερικανικό έδαφος.
1877
Ιδρύεται ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.
1938
Οι πρωθυπουργοί της Βρετανίας και της Γαλλίας, Νέβιλ Τσάμπερλεϊν και Εντουάρ Νταλαντιέ αντίστοιχα, υπογράφουν με τον Χίτλερ τη Συμφωνία του Μονάχου.
1951
Αδιέξοδο δημιουργείται από τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα, αφού δεν επιτρέπουν σε κανένα κόμμα να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.
1954
Τα κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ καταλήγουν σε συμφωνία για τον επανεξοπλισμό και την είσοδο της Δυτικής Γερμανίας στη συμμαχία.
1961
Στρατιωτική εξέγερση πετυχαίνει τη διάλυση της ένωσης της Συρίας με την Αίγυπτο.
1965
Ταραχές ξεσπούν στην Ινδονησία, με περισσότερο από 1.000.000 νεκρούς, έπειτα από αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος από υποστηρικτές του Κομμουνιστικού κόμματος.
1993
Στη δυτική Ινδία, πάνω από 6.000 είναι οι νεκροί από τον καταστροφικό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ που διαρκεί πέντε λεπτά.