Ζελένσκι: Το Κίεβο δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των ξένων ηγετών που θα βρεθούν στη Μόσχα στις 9 Μαΐου
Ο Ουκρανός πρόεδρος απορρίπτει την πρόταση του Ρώσου ομολόγου του για κατάπαυση πυρός από τις 8 Μαΐου και για τρεις μέρες, ως τα μεσάνυχτα 10 Μαΐου - «Είναι θεατρινισμός - Αν θέλει να δείξει ειλικρινή διάθεση, ας κάνει κατάπαυση για 30 μέρες»
Νεβσεχίρ, Τουρκία: Αερόστατα πετούν πάνω από τις «νεραϊδόπετρες» και τις κοιλάδες της Καππαδοκίας, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Anadolu/Getty
Ήξερες ότι...
Κατά τη διάρκεια της Α’ Σταυροφορίας, μια ομάδα φανατικών στρατιωτών, οι οποίοι έστεκαν μεν καλά στα μυαλά τους, αλλά ήταν απελπισμένοι, βάδιζαν για πολλές ώρες πίσω από μία χήνα, καθώς πίστευαν ότι ήταν ευλογημένη από το Άγιο Πνεύμα!