Financial Times: Δεν κάνει πίσω ο Τραμπ για την Γροιλανδία - Το θυελλώδες τηλεφώνημα με την πρωθυπουργό της Δανίας
Το τηλεφώνημα -διάρκειας 45 λεπτών- έγινε την περασμένη εβδομάδα, με τη Δανή πρωθυπουργό να τονίζει στον Αμερικανό πρόεδρο ότι η Γροιλανδία «δεν πωλείται» - Ευρωπαίοι αξιωματούχοι αποκαλύπτουν το παρασκήνιο
Πραγιαγκράτζ, Ινδία: Ένα παιδί ντυμένο ως η ινδουιστική θεότητα Σίβα ζητά ελεημοσύνη την παραμονή του ετήσιου φεστιβάλ Maha Shivaratri. Punit Paranjpe/AFP/Getty Images
Ογκώδες συλλαλητήριο στην Πλατεία Ομονοίας. Οι συγκεντρωθέντες διαμαρτύρονται κατά της κυβέρνησης Γεώργιου Θεοτόκη. Καταλαμβάνουν το χώρο προ της Βουλής και συμπλέκονται με τη φρουρά, χρησιμοποιώντας πέτρες και μαχαίρια.
1936
Έπειτα από μακροχρόνιες έρευνες, ο Φέρντιναντ Πόρσε παρουσιάζει το «λαϊκό αυτοκίνητο», γνωστότερο ως Volkswagen.
1995
Η παλαιότερη επενδυτική τράπεζα της Βρετανίας Barings Bank καταρρέει, όταν ένας υπάλληλός της χάνει στην αγορά παραγώγων κεφάλαια ύψους 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Θα αγορασθεί για 1 λίρα από την ING.