Τραμπ στο Νταβός: Ελάτε να παράγετε προϊόντα στην Αμερική, έχουμε τους χαμηλότερους φόρους και δεν θα πληρώνετε δασμούς
Ο Αμερικανός πρόεδρος ζήτησε από τα μέλη του ΝΑΤΟ να αυξήσουν τις αμυντικές δαπάνες στο 5% του ΑΕΠ - Είπε πως ήδη εργάζεται για να τελειώσει τον πόλεμο στην Ουκρανία - Δήλωσε έτοιμος να εφοδιάσει την Ευρώπη με φυσικό αέριο
Ουάσινγκτον, ΗΠΑ: Ο Πρόεδρος Τραμπ πετά ένα καπέλο προς τους δημοσιογράφους, το οποίο φέρει το σύνθημα «Ο Τραμπ είχε δίκιο για όλα!», μετά την υπογραφή εκτελεστικών διαταγμάτων στο Οβάλ Γραφείο. Gripas Yuri/Abaca/Rex/Shutterstock
Ογκώδες συλλαλητήριο στην Πλατεία Ομονοίας. Οι συγκεντρωθέντες διαμαρτύρονται κατά της κυβέρνησης Γεώργιου Θεοτόκη. Καταλαμβάνουν το χώρο προ της Βουλής και συμπλέκονται με τη φρουρά, χρησιμοποιώντας πέτρες και μαχαίρια.
1936
Έπειτα από μακροχρόνιες έρευνες, ο Φέρντιναντ Πόρσε παρουσιάζει το «λαϊκό αυτοκίνητο», γνωστότερο ως Volkswagen.
1995
Η παλαιότερη επενδυτική τράπεζα της Βρετανίας Barings Bank καταρρέει, όταν ένας υπάλληλός της χάνει στην αγορά παραγώγων κεφάλαια ύψους 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Θα αγορασθεί για 1 λίρα από την ING.