(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ) Σε λίγο στην Κύπρο ο Jacob Karlstrøm και βάζει ΥΠΟΓΡΑΦΗ

 


(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ) Σε λίγο στην Κύπρο ο Jacob Karlstrøm και βάζει ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Τρέχουν οι εξελίξεις στην Ανόρθωση και μετά το ξεκαθάρισμα με τον Τιμούρ Κετσπάγια , σειρά παίρνει το θέμα τερματοφύλακα που κλείνει με σφραγίδα και υπογραφή μέχρι αύριο.

Έγκυρες πληροφορίες του PROTATHLIMA αναφέρουν ότι ήδη ο Jacob Karlstrøm, έχει πάρει το αεροπλάνο από τη Νορβηγία και έρχεται αργότερα απόψε στην Κύπρο, για το διαδικαστικό μέρος της ένταξης του στην Ανόρθωση.

Με τον έμπειρο τερματοφύλακα

Διαβάστε Περισσότερα...





Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Μινεάπολις, Μινεσότα: Άτομα ντυμένα με στολές μολυβιών μεταφέρουν μία ξύστρα κατά τη διάρκεια της πέμπτης ετήσιας εκδήλωσης ακονίσματος μολυβιών στη λίμνη Lake of the Isles. Steven Garcia/NurPhoto/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Η θανατική ποινή θεσμοθετήθηκε για πρώτη φορά στον Κώδικα του βαβυλώνιου βασιλιά Χαμουραμπί τον 18ο αιώνα π.Χ.

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
11
Ιουνίου
2026

Γιορτάζουν : Βαρθολομαίος

1184 π.Χ.
Τρωικός πόλεμος: Η Τροία κυριεύεται και καίγεται από τους Αχαιούς, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Ερατοσθένη.
1788
Ο Ρώσος εξερευνητής Γκερασίμ Ισμαΐλοφ φτάνει στην Αλάσκα.
1955
Η Μερτσέντες με οδηγό τον Πιέρ Λεβέ (Pierre Levegh) πέφτει επάνω στο πλήθος των θεατών στον αγώνα των 24 ωρών του Λε Μαν. Ο οδηγός και άλλα 80 άτομα έχασαν τη ζωή τους. Το δυστύχημα θεωρείται το πιο καταστροφικό στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
1962
Φρανκ Μόρρις, Τζόν Άνγλιν και Κλάρενς Άνγκλιν έγιναν οι πρώτοι και τελευταίοι μέχρι σήμερα που κατάφεραν να αποδράσουν από τις φυλακές του Αλκατράζ.
2002
Ο Αντόνιο Μεούτσι αναγνωρίστηκε από το Αμερικανικό Κογκρέσο ως ο πρώτος εφευρέτης του τηλεφώνου.