Στο χορτάρι ο Γιόβετιτς, βγήκε αναγκαστικά στο 59ο λεπτό

 


Στο χορτάρι ο Γιόβετιτς, βγήκε αναγκαστικά στο 59ο λεπτό

Στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης Κροατίας–Μαυροβουνίου, ο Στέβαν Γιόβετιτς δεν κατάφερε να συνεχίσει και αποχώρησε αναγκαστικά από τον αγωνιστικό χώρο. Ο επιθετικός της Ομόνοιας κάθισε στο χορτάρι και ζήτησε άμεσα αλλαγή, με τα ΜΜΕ της πατρίδας του να αναφέρουν πως ο λόγος ήταν μυϊκές ενοχλήσεις.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σεούλ, Νότια Κορέα: Ορειβάτες ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες ετοιμάζονται για αναρριχητική εκδήλωση στο όρος Bukhansan. Chung Sung-Jun/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το 1740 μία αγελάδα κρίθηκε ένοχη για μαγεία στη Γαλλία και εκτελέστηκε.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
24
Δεκεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Ευγενία, Ευγενούλα, Ευγενίτσα, Τζένη, Τζενούλα, Ευγενίκη

1814
Η Μεγάλη Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής υπογράφουν τη συνθήκη της Γάνδης, τερματίζοντας τον Πόλεμο του 1812.
1919
Στις ΗΠΑ, καταστρέφεται από πυρκαγιά η δυτική πτέρυγα του Λευκού Οίκου.
1947
Ο Μακάριος Β εκλέγεται Αρχιεπίσκοπος Κύπρου.
1953
Χείμαρρος λάσπης στο ηφαίστειο Ρουαπέχου της Νέας Ζηλανδίας προκαλεί την καταστροφή Τανγκιγουάι, κατά την οποία χάνουν τη ζωή τους 151 άνθρωποι.
1959
Η δραστηριότητα της Ε.Ο.Κ.Α. λήγει όταν επέρχεται παύση του αγώνα ανεξαρτησίας, μετά τη συμφωνία της Ζυρίχης.
1989
Μέλη της οργάνωσης 17 Νοέμβρη εισέρχονται κρυφά στο στρατόπεδο Συκουρίου της Λάρισας και αφαιρούν δεκάδες αντιαρματικές ρουκέτες.