Σκόκο: «Μετά το 6-0 από τον Ολυμπιακό έριξαν μολότοφ έξω από το σπίτι μου!»

 


Σκόκο: «Μετά το 6-0 από τον Ολυμπιακό έριξαν μολότοφ έξω από το σπίτι μου!»

Ο Νάτσο Σκόκο μίλησε πρόσφατα σε εκπομπή στην Αργεντινή και θυμήθηκε μία από τις πιο έντονες στιγμές που έζησε κατά τη θητεία του στην ΑΕΚ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παρότι αποχώρησε το 2011 , αρκετά περιστατικά από την καριέρα του στην ΑΕΚ παραμένουν χαραγμένα στη μνήμη του. Ο Αργεντινός φορ αναφέρθηκε σε μερικές χαρακτηριστικές εμπειρίες του από τα ελληνικά γήπεδα και αποκάλυψε ένα γεγονός που τότε είχε προκαλέσει τεράστια αναστάτωση

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Κάτοικοι εγκαταλείπουν τη βόρεια Γάζα μετά την εντολή των ισραηλινών δυνάμεων για εκκένωση προς τον νότο. Mahmoud Issa/Reuters

Ήξερες ότι...

Ο Ντεκάρτ ανακάλυψε το «Σύστημα Συντεταγμένων», παρατηρώντας μια μύγα να περπατάει σ’ ένα ταβάνι με πλακάκια.

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
11
Σεπτεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Ευανθία, Εύα, Ευάνθης, Ευφρόσυνος, Φρόσυνος

1297
Στην Μάχη του Στέρλινγκ οι Σκωτσέζοι υπό τον Γουίλιαμ Γουάλας νικούν τους Άγγλους.
1609
Ο εξερευνητής Χένρι Χάντσον ανακαλύπτει το νησί του Μανχάταν.
1973
Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Χιλή υπό την ηγεσία του στρατηγού Αουγκούστο Πινοσέτ και με τη βοήθεια και χρηματοδότηση των ΗΠΑ, ανατρέπει τον δημοκρατικά εκλεγμένο σοσιαλιστή πρόεδρο Σαλβαδόρ Αλιέντε. Η χούντα θα κρατήσει 17 έτη.
2001
Επιθέσεις της 11 Σεπτεμβρίου 2001: Δύο επιβατικά αεροσκάφη υπό τον έλεγχο τρομοκρατών προσκρούουν στους δίδυμους πύργους του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη, που καταρρέουν ύστερα από 63 και 100 λεπτά αντίστοιχα.Ο απολογισμός: περίπου 3000 νεκροί και 3000 τραυματίες.
2004
Πτώση ελικοπτέρου Σινούκ στη θάλασσα ανοικτά του Αγίου Όρους. Σκοτώνονται όλοι οι επιβαίνοντες, ανάμεσά τους και ο πατριάρχης Αλεξανδρείας Πέτρος Ζ με τους συνεργάτες του ιερωμένους.