ΜΕΣΑ ο Τάνκοβιτς ενόψει Αστέρα

 


ΜΕΣΑ ο Τάνκοβιτς ενόψει Αστέρα

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις από τον πρώτο αγώνα στη Σερβία απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, παραχωρώντας τη θέση του στον Κεν Σέμα λίγο πριν το 20ό λεπτό.

Ωστόσο, τα νέα για την Πάφος FC ενόψει του επαναληπτικού στο “Αλφαμέγα” είναι θετικά, καθώς ο Σουηδός εξτρέμ συμμετείχε κανονικά στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Ο Τάνκοβιτς προπονήθηκε από την αρχή μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές των “γαλάζιων”, δείχνοντας πως είναι

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ρώμη, Ιταλία: Περαστικοί παρακολουθούν καθώς σύννεφα σκόνης υψώνονται μετά την **μερική κατάρρευση του Torre dei Conti**, κοντά στο Κολοσσαίο. Ένα άτομο παγιδεύτηκε και ένα ακόμη τραυματίστηκε, όταν μέρος του μεσαιωνικού πύργου κατέρρευσε κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης. Remo Casilli/Reuters

Ήξερες ότι...

Η φράση «του πήρε τον αέρα» προέρχεται από την αρχαιότητα και την εκμετάλλευση του ανέμου κατά τις ναυμαχίες έναντι του εχθρού!

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
5
Νοεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Γαλακτίων, Γαλακτίωνας, Γαλάτιος, Γαλάτης, Επιστήμη,Λίνος, Λίνα, Σιλβανός, Σιλβάνα

1789
Η Συνέλευση των Τάξεων στην επαναστατημένη Γαλλία αποφασίζει ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο.
1912
Το Άγιο Όρος εντάσσεται με πράξη στο ελληνικό κράτος.
1913
Το Ηνωμένο Βασίλειο προσαρτά την Κύπρο υπό μορφή Βασιλικής Κτήσης, και μαζί με την Γαλλία κηρύσσει τον πόλεμο στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.
1935
Οι αφοί Πάρκερ βγάζουν στην αγορά το παιχνίδι Μονόπολι
1945
Η Κολομβία γίνεται μέλος του ΟΗΕ.
1967
Ο Πρόεδρος Σαλόλ της Υεμένης ανατρέπεται με πραξικόπημα.
1989
Βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα. Νικήτρια αναδεικνύεται η Νέα Δημοκρατία αλλά δεν καταφέρνει να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσοστό (51%) και ορίζονται νέες εκλογές για την 8η Απριλίου 1990. Συγκεκριμένα, η ΝΔ έλαβε 46,1% και 148 έδρες έναντι 40,6% για το ΠΑΣΟΚ και 128 έδρες, 10,9% και 21 έδρες για το Συνασπισμό και 0,58% (1 έδρα) για το Κόμμα των Οικολόγων Εναλλακτικών (Λοιπά 0,7% και 2 έδρες).
2006
Ο Σαντάμ Χουσεΐν και συνεργάτες του καταδικάζονται σε θάνατο για την σφαγή 148 Σιιτών το 1982.