ΕΡΧΕΤΑΙ… φορτσάτη η Ντιναμό Κιέβου!

 


ΕΡΧΕΤΑΙ… φορτσάτη η Ντιναμό Κιέβου!

Η Ντιναμό Κιέβου έριξε πέντε γκολ στην Ρουκχ για το ουκρανικό πρωτάθλημα. Η αντίπαλος της Πάφου επικράτησε με το ευρύ 5-1 εκτός έδρας για την 2η αγωνιστική της τοπικής λίγκας.

Ως εκ τούτου, μετά την ήττα από την παφιακή ομάδα για τον πρώτο αγώνα του τρίτου γύρου του Champions League, οι Ουκρανοί έβγαλαν αντίδραση και θα έρθουν με καλή ψυχολογία στο νησί μας.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Νέα Υόρκη: Η χειρίστρια Angelina Borello και η γαϊδουρίτσα Wanda φτάνουν στη Μητροπολιτική Όπερα πριν από παρουσίαση της «La Bohème». Charly Triballeau/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Στα ανάκτορα των Βερσαλιών στο Παρίσι δεν υπήρχαν τουαλέτες.

Newsletter

Σήμερα


Δευτέρα
22
Δεκεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Αναστασία, Νατάσα, Νατάσσα, Τασία, Σία, Τατία, Τάσα, Τέσα, Ζωΐλος, Ζωΐλα

1807
Κατόπιν παρότρυνσης του Αμερικανού προέδρου Τόμας Τζέφερσον, το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών εγκρίνει εμπάργκο, με το οποίο απαγορεύονται οι εμπορικές συναλλαγές με άλλες χώρες.
1974
Τα νησιά Μεγάλες Κομόρες, Ανζουάν και Μοχέλι ψηφίζουν για να αποτελέσουν το ανεξάρτητο κράτος Κομόρες. Η Μαγιότ παρεμένει υπό Γαλλική διοίκηση.
1989
Πέφτει μετά από 42 χρόνια το καθεστώς Τσαουσέσκου στη Ρουμανία.