Στο άγνωστο για την ώρα ο Ντβάλι

 


Στο άγνωστο για την ώρα ο Ντβάλι

Χωρίς ομάδα παραμένει προς το παρόν ο Γεωργιανός διεθνής αμυντικός Λάσα Ντβάλι, καθώς –όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του, Λάσα Οντιλάτζε, στο γεωργιανό **First Channel**– οι διαπραγματεύσεις με ενδιαφερόμενους συλλόγους έχουν προσωρινά ανασταλεί.

«Υπήρξαν προσφορές τόσο από ευρωπαϊκούς όσο και από αραβικούς συλλόγους, αλλά σε αυτό το στάδιο οι συζητήσεις έχουν παγώσει. Ο Λάσα δεν βιάζεται να πάρει απόφαση. Θα περιμένουμε και θα δούμε τι θα προκύψει στη συνέχεια», δήλωσε χαρακτηριστικά

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ουκρανία: Στο καρέ αυτό από βίντεο, ένα ρωσικό όλμο Tyulpan διαμετρήματος 240 χιλιοστών εκτοξεύει πυρά προς ουκρανικές θέσεις σε άγνωστη τοποθεσία. Russian Defense Ministry Press Service/AP

Ήξερες ότι...

Η Πεζό αγόρασε από παλιά τα δικαιώματα, ώστε τα μοντέλα της να έχουν ονόματα τους αριθμούς από το 101-909, για να καμουφλάρεται με το μηδέν η τρύπα της μανιβέλας!

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
24
Οκτωβρίου
2025
Ημέρα του ΟΗΕ

Παγκόσμια Ημέρα Ακτών

Γιορτάζουν :Σεβαστιανή, Σεβαστίνα, Σεβαστιάνα, Σεβαστή, Σέβη, Σεβούλα, Σεβαστούλα

1909
Η Ελληνική κυβέρνηση αγοράζει το Θωρηκτό Αβέρωφ. Τα 8 από τα 24 εκατομμύρια δραχμές είναι δωρεά του Αβέρωφ.
1929
Καταρρέει ο δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, αρχή της διεθνούς οικονομικής ύφεσης. Ο πανικός οδηγεί στην αναγκαστική εκποίηση 19.000.000 μετοχών. Μέσα σε λίγες ώρες χάνεται επενδυμένη υπεραξία 23 δις δολαρίων. Μέσα στη μέρα κλείνουν 50.000 επιχειρήσεις.
1935
Η Ιταλία εισβάλλει στην Αιθιοπία.
1973
Τελειώνει ο Πόλεμος του Γιομ Κιπούρ.