Εγκρίθηκε η είσοδος της IC Markets του Άντριου Μπουντζίνσκι

 


Εγκρίθηκε η είσοδος της IC Markets του Άντριου Μπουντζίνσκι

H ΑΕΛ φαίνεται να περνά σε μια νέα εποχή, καθώς στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου επικυρώθηκε η πώληση μετοχών από το μερίδιο που κατέχει το Σωματείο προς την IC Markets, ιδιοκτησίας του Αυστραλού Άντριου Μπουντζίνσκι.

Αυτό το βήμα αποτελεί σημαντική εξέλιξη για το σύλλογο, καθώς ενδέχεται να φέρει νέες επενδύσεις, καλύτερες προοπτικές οικονομικής σταθερότητας και – ενδεχομένως – αγωνιστικής ενίσχυσης.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σανγκάη, Κίνα: Πλήθος τουριστών επισκέπτεται το νέο flagship κατάστημα του Louis Vuitton, με σχεδίαση που θυμίζει πλοίο και προσφέρει εμπειρίες αγορών, γαστρονομίας και πολιτισμού. VCG/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το ύψος του μεγαλύτερου γνωστού ηφαιστείου στο ηλιακό μας σύστημα είναι 27 χλμ. και βρίσκεται στον Άρη!

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
3
Ιουλίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα Συνεταιρισμών

Γιορτάζουν : Κανένας

324
Ο Μέγας Κωνσταντίνος νικά στη Μάχη της Αδριανούπολης τον Λικίνιο, ο οποίος διαφεύγει στο Βυζάντιο.
1608
Ο Γάλλος εξερευνητής Σαμουέλ ντε Σαμπλαίν ιδρύει την Πόλη του Κεμπέκ.
1863
Κατά την τρίτη μέρα της Μάχης του Γκέτυσμπεργκ, αποτυγχάνει η τελευταία προσπάθεια του στρατηγού των Νοτίων, Ρόμπερτ Λη, να διασπάσει τις γραμμές του μετώπου των Βορείων, με αποτέλεσμα να τερματιστεί η πιο σημαντική μάχη του Αμερικανικού Εμφυλίου.
1990
Η Λευκορωσία κηρύσσει την ανεξαρτησία της από την Ε.Σ.Σ.Δ..