Τρεις νεκροί και περισσότεροι από 70 τραυματίες στο Αλγέρι

 


Τρεις νεκροί και περισσότεροι από 70 τραυματίες στο Αλγέρι

Τρεις νεκροί και περισσότεροι από 70 τραυματίες, είναι ο νεότερος τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος, που συνέβη στο πλαίσιο των πανηγυρισμών των φιλάθλων της Μουλούντια, για την κατάκτηση του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Αλγερίας.

Οπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αρκετοί φίλαθλοι έπεσαν από μια κερκίδα σταδίου στο Αλγέρι, εχθές (21/6) το βράδυ, με αποτέλεσμα ένας να σκοτωθεί από την πτώση και άλλοι 11 να τραυματισθούν, σύμφωνα με το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Tor Vergata, Ιταλία: Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ φτάνει με ελικόπτερο για την αγρυπνία προσευχής της Παγκόσμιας Συνάντησης Νεολαίας στα περίχωρα της Ρώμης. Vatican Pool/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας, στις πρώτες μέρες του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, έκρινε πως τα αεροπλάνα δεν είχαν καμία στρατιωτική αξία, καθώς κανένας πιλότος δεν θα μπορούσε να βλέπει με τον αέρα να τον χτυπάει στα μάτια με 50 χλμ./ ώρα.

Newsletter

Σήμερα


Δευτέρα
4
Αυγούστου
2025

Γιορτάζουν : Μαξιμιλιανός, Ξακουστός, Εξακουστοδιανός, Εξακουστωδιανός, Εξακουστός, Ξακουστή

1789
Καταργείται στη Γαλλία η φεουδαρχία.
1822
Κατάληψη και καταστροφή των χωριών Λάκκων και Θερίσου Κρήτης από το Χασάν Πασά.
1865
Με Β.Δ. ο Ύμνος εις την Ελευθερίαν που γράφηκε από το Διονύσιο Σολωμό και μελοποιήθηκε από το Νικόλαο Μάντζαρο καθιερώνεται ως εθνικός ύμνος της Ελλάδας.
1914
Α Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Γερμανία εισβάλλει στο Βέλγιο. Ως απάντηση το Ηνωμένο Βασίλειο κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Γερμανίας.
1936
Αρχίζει η περίοδος της δικτατορίας του Ιωάννη Μεταξά