Τα σκάει χοντρά για στόπερ η Παρί Σεν Ζερμέν


Τα σκάει χοντρά για στόπερ η Παρί Σεν Ζερμέν

Και όταν λέμε χοντρά, μιλάμε για περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει επενδύσει τεράστια ποσά για μεταγραφές τα τελευταία 15 χρόνια. Φέτος οι επενδύσεις αυτές απέδωσαν καρπούς με τους Παριζιάνους να φθάνουν στην πηγή. Ο γαλλικός σύλλογος έφθασε στην κορυφή που έψαχνε όσο τίποτα άλλον. Κατέκτησε το τρόπαιο του Champions League.

 

Κάποιοι θα πίστευαν πως τώρα που η αποστολή ολοκληρώθηκε, η Παρί θα κόψει ρυθμό!

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τελ Αβίβ, Ισραήλ: Το σύστημα αεράμυνας του Ισραήλ αναχαιτίζει πυραύλους κατά τη διάρκεια ιρανικής επίθεσης πάνω από το Τελ Αβίβ. Léo Corrêa/AP

Ήξερες ότι...

Οι ιερείς στην αρχαία Αίγυπτο ξύριζαν όλες τις τρίχες από το σώμα τους, ακόμα και από τα βλέφαρα!

Newsletter

Σήμερα


Σάββατο
21
Ιουνίου
2025
Παγκόσμια ημέρα της Μουσικής

Γιορτάζουν : Κανένας

1734
Στο Μόντρεαλ της Νέας Γαλλίας (στο σημερινό Καναδά), η σκλάβα Μαρί-Ζοζέφ Ανζελίκ απαγχονίζεται, αφού πρώτα βασανίστηκε δημόσια και ομολόγησε την ενοχή της για τον εμπρησμό που κατέστρεψε μεγάλο μέρος της πόλης.
1919
Γενική απεργία στην Γουίνιπεγκ του Καναδά καταστέλεται βιαίως από την αστυνομία, με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο απεργών και τον τραυματισμό άλλων δεκαπέντε («Ματωμένο Σάββατο»).
1994
Η ελληνική εθνική ομάδα ποδοσφαίρου δίνει τον πρώτο της αγώνα σε παγκόσμιο κύπελλο και χάνει από την Αργεντινή με 4–0. Τρία γκολ σημειώνει ο Μπατιστούτα και ένα ο Μαραντόνα.