Αλεξάντερ-Άρνολντ: Ο λόγος που δεν θα κρατήσει το «66» στη φανέλα


Αλεξάντερ-Άρνολντ: Ο λόγος που δεν θα κρατήσει το «66» στη φανέλα

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ είπε το ναι στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφήνοντας πίσω του τη Λίβερπουλ, το «Άνφιλντ» και τον αριθμό «66» στη φανέλα του.

Μετά από αρκετούς μήνες επαφών, η  Βασίλισσα πλησίασε στην απόκτηση του Βρετανού μπακ της Λίβερπουλ   ως ελεύθερου το προσεχές καλοκαίρι, με τον ίδιο τον  TAA  να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Η εξέλιξη αυτή, βέβαια, ήχησε άσχημα στις τάξεις των

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λαντερνώ, Γαλλία: Άνθρωποι ντυμένοι Στρουμφ συμμετέχουν σε μια προσπάθεια κατάρριψης του παγκόσμιου ρεκόρ για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση Στρουμφ. Fred Tanneau/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Τα M&Ms φτιάχτηκαν από τον Φράνκλιν Μαρς το 1940 για να μπορούν οι στρατιώτες να τρώνε σοκολάτα χωρίς να κολλάνε τα χέρια τους.

Σήμερα


Δευτέρα
19
Μαΐου
2025
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ηπατίτιδας

Γιορτάζουν :Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνωσία, Θεογνώσιος, Θεόκτιστος, Μένανδρος, Μυροφόρα

1535
Ο Γάλλος εξερευνητής Ζακ Καρτιέ ξεκινάει το δεύτερο ταξίδι του για τη Βόρεια Αμερική με τρία πλοία και 110 άντρες.
1961
Για πρώτη φορά μια ανθρώπινη κατασκευή περνά κοντά από έναν άλλο πλανήτη: το Βενέρα 1 περνά κοντά από την Αφροδίτη.
1971
Εκτόξευση του διαστημοπλοίου Μαρς 2 για τον Αρη.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy